0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

SPUŠTENI SMO NA ZEMLJU, MORAMO DA STAVIMO PRST NA ČELO: Šćepanović je razočaran nakon teškog poraza!

Objavljeno: 04.10.20 u 10:15

U prvom kolu ABA lige, crno-beli su u novobeogradskoj Hali Sportova ‘Ranko Žeravica’ izgubili od čačanskog Borca sa 78:87 (17:24, 19:25, 21:19, 21:19).

Poraz ‘parnog valjka’ na startu regionalnog šampionata. Nakon teškog gostovanja u Badaloni pre četiri dana, crno-beli su sinoć u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ dočekali Borac iz Čačka u prvom kolu ABA lige.

Košarkaši Borca bili su znatno dominantniji u skoku, a za rukom im je išao i šut za tri poena. Nema sumnje da je ovo potpuno zaslužena pobeda gostujućeg tima.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ŠAMAR’ ZA CRNO-BELE NA STARTU ABA LIGE: Odmah iznenađenje, poraz Partizana na početku sezone!

Na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice, trener crno-belih Vlado Šćepanović je izjavio:

– Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara. Jednostavno nesrećan poraz u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije. Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave. Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem. Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude – rekao je Šćepanović

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter