4
AdmiralBet ABA Liga

STIGLA POTVRDA: Bivši košarkaš Crvene zvezde potpisuje za Partizan!

Objavljeno: 07.07.20 u 11:40

Kao što je HotSport i najavio Nemanja Dangubić će potpisati višegodišnji ugovor sa Partizanom, a to je preneo i prvi čovek ‘Eurohoopsa’ Nikos Varlas.

Prema pisanju grčkog novinara, Dangubić će se posle dve godine igranja u inostranstvu vratiti u Srbiju, ali ovoga puta u dresu crno-belih.

HOTSPORT SAZNAJE: Nemanja Dangubić Partizanov, ugovor na dve godine!

Povremeni reprezentativac Srbije profesionalnu karijeru krenuo je u Hemofarmu 2011. godine, a 2012. prelazi u Megu, gde se zadržao dve godine i 2014. prelazi u Crvenu zvezdu u kojoj je proveo naredne četiri takmičarske godine.

Dangubić je sa Zvezdom osvojio veliki broj trofeja i bio je jedan od važnijih igrača u sistemu Dejana Radonjića.

Posle četiri godine prešao je u minhenski Bajern, a prethodne sezone igrao je za Estudijantes, gde je prosečno beležio 5,8 poena i 4,4 skoka.

Očigledno je da 27-godišnjem košarkašu od odlaska iz Zvezde karijera ide silaznom putanjom i u Partizanu će pokušati da je oživi.

Nemanja Dangubic returns to Serbia after two years abroad and he is expected to sign a long-term deal with Partizan according to @Eurohoopsnet sources

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 7, 2020

0
0

4 Komentara

  1. Nije bitno to što je igrao za FMP, ali mnogo je bolje da su prvom timu priključili Stefanovića, Todorovića, Tarlaća ili nekog drugog od klinaca iz mladog tima. Klinci su odlični i treba im dati šansu. Ovaj ima srce kao kliker, zato nikada neće postati igrač, a ima fenomenalne predispozicije

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji će vam on. Neka ide u fmp da mu oživljavaju karijeru. Nije hteo u Partizan već otišao kod njih i sada kada je propao vi ga uzimate. I treba da vas prave budalama kada im to dotvoljavate. Pravi Partizan je prestao da postoji teranjem Vujoševića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter