2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA league/Crvena zvezda MTS

HOTSPORT SAZNAJE: Nemanja Dangubić Partizanov, ugovor na dve godine!

Objavljeno: 06.07.20 u 22:55

Ekipa Partizana vredno radi na pripremi rostera za narednu sezonu koji bi u najmanju ruku ponovio uspeh iz prethodne sezone.

Kodi Miler Mekentajer prvo je pojačanje Partizana, a za njim u redove crno-belih trebalo bi da stigne i Trej Dreksel iz zemunske Mladosti, a tu se neće stati.

‘Parni valjak’ je prošle sezone odradio odličan posao i produžio ugovor sa kosturom ekipe, a u Humsku stiže i reprezentativac Srbije. Kako HotSport saznaje Dangubić će uskoro staviti paraf na dvogodišnji ugovor. Po sezoni će zarađivati 250.000 evra. Saradnja bi trebalo da bude ozvaničena nakon predstavljanja novog trenera.

MARKO NIKOLIĆ ‘PUNI KASU’ PARTIZANA: Lokomotiva sprema milione za napadača crno-belih?!

Dangubić je karijeru počeo u Hemofarmu, za koji je nastupao do 2012. godine, da bi potom prešao u Mega Bemaks, a potom 2014. godine u Crvenu zvezdu čiji je dres nosio četiri sezone, potom je nastupao u Bajernu iz Minhena, a u Partizan dolazi iz Estudijantesa.

FOTO: KK Crvena zvezda

U karijeri je četiri puta osvajao Superligu, tri puta Jadransku ligu, Kup Radivoj Korać osvajao je dva puta, a prvenstvo Nemačke jednom.

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

2 Komentara

  1. Da, da, kamo da ne grobi ne znas sta je on radio u zvezdi, a svakako ga necete dovesti! On je bio jedan od najboljih u zvezdi 14/15 u evroligi!

    0
    0
    Odgovori
  2. A mogao si Ostoja da dovedes pravog igraca da ti igra za 300.000 €, a ne drvo .. Realno Dangubic je nikakav igrac. UPRAVA NAPOLJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter