3
Evrokup

FOTO: Youtube/screenshot

ĐORDI BARTOMEU: ‘Ako Panatinaikos napusti Evroligu, lako ćemo naći zamenu’, Španac otkrio svog favorita!

Objavljeno: 28.05.20 u 13:15

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu izjavio je da će elitno košarkaško takmičenje naći zamenu ako Panatinaikos odluči da istupi iz njega.

Evroliga u ponedeljak je donela odluku da sezona 2019/20 neće biti nastavljena, a grčki klub bio je nazadovoljan tim raspletom i najavio je da razmatra mogućnost da istupi iz takmičenja.

– Nije prvi put da to čujemo. Moramo da budemo u stalnom razgovoru sa ljudima iz Panatinaikosa. Oni nemaju bolji scenario od Evrolige, već samo lošiji. Ako oni odluče da napuste takmičenje, lako ćemo ih zameniti, ući će neki drugi tim. Pre nekoliko godina imali smo Trevizo, Montepaski – rekao je Bartomeu za španski list ‘El Pais’.

ŠOK IZ GRČKE: PAO napušta Evroligu, šansa za Partizan ili ne?

On je između redova otkrio i ko mu je favorit za ulazak u najelitnije košarkaško takmičenje.

– Virtus, od kada ga je preuzeo poznati brend Segafredo, ima jasnu nameru da igra Evroligu. Imaju plan da izgrade dvoranu od 15.000 mesta, a mi želimo drugog člana iz Italije. To bi bila sjajna stvar za Evroligu, Italija je važna zemlja za nas. Virtus se vratio i to je uradio snažno – kazao je Bartomeu.

Partizan i Virtus su dva klupa koja su preko Evrokupa tražila plasman u Evroligu, a direktor Virtusa Luka Baraldi rekao je da je klub spreman da aplicira za ulazak u EL ako neko od 18 klubova odluči da ne igra sledeće sezone.

0
0

3 Komentara

  1. panteri, pnaceri, „cigani“, delije…ili kako vas vec zovu… ILI …kad i kako vam koje ime navijaca odgovara !? ovaj lik na ovoj fotki … na koga vas podseca-lici, ono najbitnije da: ovaj lik … ama bas sve slicno ili isto govori … kao ONAJ na kga lici … ILI … kako ON kaze: bili su mirni i spokojni … rezltat i resenje smo znali.

    0
    0
    Odgovori
  2. predlazem kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu da grke u svemu podrze … ovom SPORTSKOM MAFIJASU-PROFITERU i ostalim ljudima … oko njega (a ima ih i sa ovih podrucja-regiona) ce za godinu (2) dve kraj doci. taj kraj onda dolazi i vestackoj tvorevini … (ime te tvorevine vise ne zasluzuje ni ime da joj se spominje), jer se medjusobno odlicno razumeju i sararadjuju … jer ovaj lik i od nas reket uzima. reket podrazumeva da se medjuobno podrzavaju. pored grka i kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana (koji pune sportske dvorane sirom evrope) vrlo brzo ce se jos po koji velikan iz kosarkaske evrope pridruziti .. i onda para vise nema za menadzere i ovakve likove (ove u nas nisu za spominjanje … jer sa kosarkom veze nemaju samo od kosarke dobro zive ). bice teko u kosarkaskoj INSTITUCIJI kk partizanu bice tesko to ostvariti, je je puno ubacenih TROJANACA … u partizan koji isto tako od kasarkasa i kosarkog reketa dobro zive.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter