5
Evroliga

ŠOK IZ GRČKE: PAO napušta Evroligu, šansa za Partizan ili ne?

Objavljeno: 26.05.20 u 11:50

Evroliga je odlučila da 18 timova iz prošle sezone igra i naredne u ‘elitnom’ takmičenju, ali bi nekih promena moglo da bude.

Ponovo zbrku pravi prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos koji je za 3. jun najavio video konferenciju preko Instagrama. Na njoj će pričati o budućnosti ‘zelenih’. Po pisanju Eurohopsa, jedna od tema biće selidba Panatinaikosa iz Evrolige u FIBA Ligu šampiona.

Poznato je da je kontroverzni vlasnik PAO-a u sukobu sa čelnicima Evrolige i da iz godine u godinu najavljuje napuštanje takmičenja. Ipak, to se do dana današnjeg nije dogodilo. Sada je FIBA Liga šampiona krenula u akciju uzimanja timova pod okriljem Evrolige, a lokomotiva bi mogao da bude Panatinaikos.

Podsetimo, Virtus iz Bolonje je juče posle sastanka Evrolige aplicirao da bude zamena za klub koji odustane od ‘elite’. Videćemo hoće li isto učiniti i Partizan ili će crno-beli odlučiti da se privole FIBA, što bi bio ogroman rizik i zatvorena vrata Evroligi.

0
0

5 Komentara

  1. prvo ti je ime komunjarsko da si ok zvao bi se NIKOLA, DRAGOLJUB, OGNJEN, TODOR itd. Cuj nesreco od 1970 g. do danas sto se tice reprezentativne kosarke sve moguce titule i radost ovom napacenom narodu doneli su igraci Partizana od Kicanovica do Bogdanovica. ti nesrecni gorane navijas za tim u kome su najbolji igrace u zadnjih 50 g. bili nesa ilic. avdija, rakocevic, kikanovic i nedovic. itd. pokrij se usima!

    0
    0
    Odgovori
  2. potpuno se slazem sa valjkom. Partizan, Pao, Darusafaka, Ritas Bilbao, LOKOMOTIVA, galata tu su nemci francuzi tu je i cedevita. sesti i napraviti pricu da to bude pocetak jedne price sa jasnim pravilima do kraja, i da to postane bar donekle profitabilno takmicenje za razliku od evrolige. karma PARTIZANA jeda daje primer drugima u svemu jer to prilici takvoj velicini. neka ga spanac p…!

    0
    0
    Odgovori
    • Jadan je i tužan onaj kome je život sveden na dve boje. Evroliga je valjala do trenutka kada tužni i jadni to kažu, a ništa ne valja, kada opet oni to odluče!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. konacno da se pocne sa rascistavanjem i rusenjem MAFIJASKE EL I SPORTSKIH PROFITERA-MAFIJASA(od menadzera, predsednika mocnih klubova i klubova koji imaju sa njima dil…). podrzati panatenaikos, predlazem da to isto i kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan uradi…zahvali se ljudima sumnjiva proslosti i sadasnjosti na do sadasnjoj saradnji !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter