1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

IMAMO KOREKTNE ODNOSE SA PARTIZANOM: Predložili smo fajnal four u Beogradu, Partizan nije želeo to da prihvati!

Objavljeno: 22.04.20 u 19:05

Dugo je trajala današnja video sednica predstavnika klubova ABA lige, koja je navodno završena burno.

Po pisanju beogradskih medija predsednik Budućnosti Dragan Bokan imao je verbalni sukob sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem. Crnogorski klub to je demantovao saopštenjem koje prenosimo u celosti.

BURNA SEDNICA ABA LIGE: Sukob Bokana i Mijailovića, uključio se i predstavnik Crvene zvezde!

– U medijima su se pojavili navodi da je predsednik Budućnost Volija imao verbalni sukob sa prvim čovekom Partizana Ostojom Mijailovićem. Navodi su netačni, zlonamjerni i tendeciozni, mada je njihov cilj jasan. Na sastanku su iznošeni predlozi o završnici ABA lige, između kojih i predlog našeg kluba da do šampiona ABA lige i plasmana u Euroligu dođemo igrom na parketu.

Predsednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa. Ukoliko za to ipak ne bude mogućnosti, čak je predložio da final four bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21.kola. Predsednik Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati. Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose – navedeno je u saopštenju Budućnosti. 

FOTO: Budućnost VOLI

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je stvarno bomba ! Partizan se buni da se evro kup zavrsnica igra u Beogradu (obzirom da su po rezultatima zasluzili ) ,kad im se u abi isto to ponudi,ne zele ni da cuju ! Smijesno , o cemu se ovde radi ! Isti arsini moraju biti i u evro ligi , evro kupu i aba ligi ! Jedino ispravno i legitimno !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter