7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA Liga

BURNA SEDNICA ABA LIGE: Sukob Bokana i Mijailovića, uključio se i predstavnik Crvene zvezde!

Objavljeno: 22.04.20 u 17:55

Burno je bilo na današnjoj video sednici ABA lige koja je održana povodom završetka sezone.

Iznet je stav da se za konačnu odluku sačeka Evroliga. Naravno, nije moglo ni ovog puta bez razmirica čelnika naših najvećih klubova.

ZAVRŠEN SASTANAK ABA LIGE: Klubovi zauzeli jasan stav, evo koji su dalji koraci

Na četvoročasovnoj sednici došlo je do rasprave predsednika Budućnosti Dragana Bokana i Ostoje Mijailovića, predsednika Partizana.

DRAGAN ŠAKOTA: Ako se Evroliga i ABA liga nastave neće biti regularno!

Predsednik Budućnosti je optužio prvog čoveka crno-belih da lobira osvajanje titule za zelenim stolom, te da na taj način želi da se izbori za mesto u Evroligi. Proširenje regionalnog prvenstva i dodatno mesto u Evrokupu za učesnika sa Jadrana.

Telegraf‘ navodi da se u raspravu uključio i predstavnik Crvene zvezde Direktor kluba Filip Sunturlić, on je takođe optuživao Mijailovića da želi titulu za zelenim stolom.

0
0

7 Komentara

  1. Kakvi ste jadnici, pa partizan hoce da sve pobedi i osvoji to sa publikom, jer mu nema ravnog u ABA ligi. A ne da se vatate 99 i nezna. Sta vec! Svi ste vi buzdovani u glavi

    0
    0
    Odgovori
    • 1999 je bila drzavna liga , sad se radi o regionalnom takmicenju (pet drzava) , znaci interese imaju i timovi iz drugih zemalja ! Ne znam zasto bi ove druge zemlje izlazile u susret Partizanu , kad realno i one imaju sansu da osvoje (pogotovo u ovim uslovima). Neka teren pokaze ko je najbolji . Sto je to problem bez publike , igraju igraci ! Nego vide ovi iz Partizana da im je jedina sansa prekid lige .

      0
      0
      Odgovori
  2. Sta se bucaju ovi iz Partizana ? U evro kupu se zalazu za domacinstvo bez publike , dok u aba ligi hoce domacinstvo sa publikom ! Dupli arsini , tj u aba ligi traze ono neizvodljivo , sa ciljem da se uzme trenutno stanje . Mislim da ce svuda da izvise !

    0
    0
    Odgovori
  3. POKUSAJ DVA LOSA DA
    MINIRAJU MILOSA. E NECE
    MOCI !? IMA PRAVILNIK ,
    IGRAMO PLEJ OFF. DA SVIMA
    DOKAZEMO DA IGRAMO
    NAJBOLJU KOSARKU ! SVIMA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter