2
AdmiralBet ABA Liga

VELIČKOVIĆ NAKON INCIDENTA SA NAVIJAČIMA: Navikao sam se, uvek igram za svoj klub i dajem maksimum!

Objavljeno: 03.02.20 u 22:15

Nakon odigrano ‘večitog derbija’ nije moglo bez incidenata na ulazu u tunel, ‘Pionira’ na tapetu se našao Novica Veličković.

U trenutcima kada su igrači Partizana krenuli ka svlačionici upućene su brojne uvrede. Novica Veličković je burno reagovao nakon meča i umalo je skinuo Zvezdin grb koji je na ulazu u tunel, a navijači mu to nisu oprostili.

TRINKIJERI: Nisam zadovoljan, kada izgubiš na skok… Sve je bilo gore-dole, levo-desno

– Navikao sam se. Igram za svoj klub i dajem maksimum, kao i tokom cele karijere. Ne remeti me to – izjavio je Veličković koji nije želeo da komentariše sam incident kod tunela. 

VELIČKOVIĆ ZA HS: Voleo bih da se Partizan vrati na staze stare slave! Srbija je u Kokoškovu dobila velikog stručnjaka!

On je potom čestitao Zvezdi na pobedi, rekavši da je viđen očekivano neizvestan derbi i potom je analizirao igru svog tima.

EVROPSKE UTAKMICE GLEDAĆEMO DRUGIM OČIMA – ŠAKOTA: Meč je bio čudan, razmišljao sam kako da čuvamo svežinu!

Pored nekih praznih minuta, mislim da smo igrali dobro i čvrsto. Nemamo vremena da žalimo i razmišljamo o porazu jer sledi Virtus. Moramo da se okrenemo i radimo. Da se ‘rifrešujemo’ i odemo u Bolonju da probamo da dobijemo – rekao je Veličković novinarima.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

FOTO: KK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Mozda ce sada covic pisati saopstenje i osuditi Partizan da su mu se igraci brzo povukli u slacionicu i nisu ostali na terenu da ih vredjaju jos vie i gadjaju raznim predmetima.A kad mu se vrati……..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter