0
Košarka

OBRT: Meloun demantovao zbog američkih medija, stiže u Srbiju i radiće besplatno!

Objavljeno: 16.01.20 u 13:46

KSS je juče ozvaničio saradnju sa Majkom Melounom, danas je američki trener demantovao, ali izgleda da će do saradnje ipak doći kako je i najavljeno.

Kako piše novinar ‘Blica’ Vladan Tegeltija, Meloun će raditi sa reprezentacijom Srbije na predstojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre.

KSS GA NAJAVIO, MELOUN DEMANTOVAO: Nije istina da sam se dogovorio sa Srbijom!?

– Odličan potez iz naše Kuće košarke, uz informaciju da će veliki poštovalac naše zemlje i košarke, posebno Nikole Jokića, bez finansijske nadoknade biti uz srpsku reprezentaciju, odvojiti svoje slobodno vreme i bez sujete kao „hedkouč“ plej-off franšize biti podređen našem selektoru – Naveo je Tegeltija na instagramu.

Nema sumnje da će Meloun biti od velike pomoći, a posebno u radu sa Nikolom Jokićem sa kojim nekoliko prethodnih godina sarađuje u Denveru. Spekuliše se u javnosti da je razlog zbog koga je demantovao dolazak u reprezentaciju Srbije jeste njegova želja da izbegne polemisanje za američkim medijima, te je skratio priču i rekao da nema dogovora sa Srbijom.

FOTO:https://www.nba.com/nuggets/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter