0
Košarka

KSS GA NAJAVIO, MELOUN DEMANTOVAO: Nije istina da sam se dogovorio sa Srbijom!?

Objavljeno: 16.01.20 u 10:41

Kao bomba je odjeknula juče vest u sportskim krugovima da će trener Denver Nagetsa Majk Meloun biti deo stručnog štaba reprezentacije Srbije, za sada se čini da od toga neće biti ništa.

Samo 24 sata nakon što je putem zvaničnih kanala košarkaškog saveza Srbije Majk Meloun predstavljen kao novi član stručnog štaba Igora Kokoškova oglasila se i druga strana. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte kako je lik skinuo Nikolu Jokića! 🤣🤪💪👍

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Od saradnje (za sada) neće biti ništa. Ukoliko verujemo samom Melounu. Trener Denvera je pred sinoćnju utakmicu protiv Šarlota na pitanje hoće li biti savetnik ili deo stručnog štaba reprezentacije Srbije kratko odgovorio.

Nije istina, to nije tačno – rekao je Meloun, a to možete pogledati na 1:26 minuta klipa.

Da se narod u Srbiji nije oslanjao na medijsku spekulaciju, već potvrdu košarkaškog saveza govori nam vest koja još uvek stoji na sajtu Košarkaškog saveza Srbije. ‘Glavni trener Denvera Majk Meloun uz reprezentaciju Srbije‘.  U samom tekstu navodi se da je Meloun pristao da bude član stručnog štaba reprezentacije Srbije. 

 

Ipak, američki mediji prenose da se pretpostavlja se da su pregovori između trenera Nagetsa i Košarkaškog saveza Srbije još u toku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter