0
Košarka

FOTO: HOTSPORT

BEOGRAD U BLOKADI: Zvezdaši vatrometom na zastavu Crne Gore, jake poruke Đukanoviću i Srbima (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.20 u 23:32

Protest je završen posle više od sat vremena skandiranja parola ispred ambasade Crne Gore u strogom centru Beograda.

Veliki broj zvezdaša večeras je krenuo posle utakmice sa Bajernom iz Beogradske arene put Knez Mihajlove ulice gde je ranije isplaniran i dogovoren protest zbog donošenja zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori.

Velika grupa je krenula sa Novog Beograda, a na putu ka cilju im se pridružila još jedna grupa i svi zajedno su protestvovali u strogom centru prestonice.

FOTO-UBOD: Zvezdaši napravili ogromnu gužvu posle Bajerna, pogledajte slike sa Brankovog mosta!

Navijači su nosili zastavu sa likom Njegoša, imali transparente ‘Crna Gora i Srbija’, to je jedna familija’, i ‘Ne damo svetinje’, a uzvikivali su parole ‘Milo šiptare, ne damo ti svetinje’, kao i pevali himnu Srbije ‘Bože pravde’ uz patriotsku pesmu ‘Tamo daleko’.

U jednom momentu na zgradu, na čijim se višim spratovima nalaze prostorije ambasade Crne Gore, ispaljivan je vatromet, a tim raketama gađana je velika zastava Crne Gore koja je istaknuta na najvišem spratu.

LUČIĆ O SUKOBU SA NAVIJAČEM: Odrastao sam pred zvezdašima…

Na kraju se masa razišla uz načelni dogovor i poziv da se sve navijačke grupe pridruže protestu koji će biti 17. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter