1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ŠAKOTA ‘GASI POŽAR’: Američki bek u Zvezdu stiže iz Olimpijakosa

Objavljeno: 22.12.19 u 10:20

Dani promena su pred košarkaškim klubom Crvena zvezda.

Kako je HotSport prvi objavio crveno-bele će pojačati nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Štimac, a grčki mediji prenose nam još jednu vest koja bi mogla da zanima navijače crveno-belih.

Mediji u Grčkoj pišu da bi Dragan Šakota mogao da obnovi saradnju sa Kevinom Panterom, podsetimo, njih dvojica su sarađivali u AEK-u. Panter je ovog leta potpisao ugovor sa Olimpijakosom, polagao je klub u njega velike nade.

EVROLIGA: Zvezda je na krilima Lorenca Brauna slavila protiv Olimpijakosa!

Ipak, u poslednje vreme ne opravdava očekivanja, te mediji prenose da bi ugovor sa njim mogao uskoro da bude raskinut. Panter je prethodne sezone nosio dres Virtusa iz Bolonje, Italijani su sa njim osvojili FIBA Ligu šampiona, a Panter je tada proglašen za MVP igrača turnira.

ŠAKOTA: Ovo nije razmišljanje svih navijača, nama je Filip Čović najbolji plej u timu!

Od 2016. godine nastupa u Evropi, tada je stigao u redove grčkog Lavrija. Potom je igrao za Antverpen, Rosu Radom, AEK, Virtus i na kraju Olimpijakos. U redove crveno-belih stigao je na insistiranje Dejvida Blata tadašnjeg trenera.

Dvadesetšestogodišnji momak iz Bronksa karijeru je počeo na koledžu Tenesi, a na draftu nije bio izabran.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport  

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Dovešće i crnog djavola, samo neće pleja, ovi nisu normalni. Normalnom nije jasno zašto nisu dovedeni Heris i Šiško, kao najbolji asisten na Jadranu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter