1
Evroliga

DRAGAN ŠAKOTA O POJAČANJIMA: Panter je jedno ime o kome razmisljamo, veliki je krug igrača…

Objavljeno: 22.12.19 u 14:33

Trener Crvene zvezde je između ostalog govorio i o igračkom kadru, odnosno informaciji da će Vladimir Štimac i Kevin Panter biti nova pojačanja tima.

Podsetimo, kako je HotSport prvi najavio Štimcu u narednim danima ističe kratkoročni ugovor sa Fenerbahčeom, bivši centar Crvene zvezde blizu je povratka u klub, a Panter je takođe pred raskidom ugovora sa ekipom Olimpijakosa koja ga je dovela iz AEK-a gde je sarađivao upravo sa Šakotom.

ŠAKOTA GASI POŽAR: Američki bek u Zvezdu stiže iz Olimpijakosa

– Jedna informacija je objavljena (o dolasku Pantera), u danima kada smo razgovarali i pravili kalkulacije kako da se pojačamo i izdržimo ovu sezonu, Panter je jedno ime o kome razmišljamo, to je sve što mogu da kažem. Postoji veliki krug igrača, možda i mi razgovaramo, a možda i menadžeri plasiraju informacije. Opet, možda su novinari osnovu nekih informacija pustili vesti koje nisu tačne. Sasvim je logično da se pominju imena, ali je sve daleko je od realizacije, ne zavisi samo od želja, postoje i finansijske barijere, moramo da se pojačamo kako bismo probali da izdržimo jako dugu sezonu. Mi treba da odigramo oko 60 utakmica ove godine – rekao je Šakota na današnjoj pres konferenciji u ‘Beogradskoj areni’

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: KK Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter