1
Košarka

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda revoltirana zbog sudijskih odluka, veliko slavlje crno-belih i snimak za anale

Objavljeno: 17.02.19 u 23:34

U centru pažnje danas finale Kupa Radivoj Korać.

Trofej je odbranio Partizan pobedom od 76:74 protiv Crvene zvezde.

Crno-beli su ostvarili trijumf i tako još jednom stigli do veoma bitnog trofeja na policama kluba. Dosta priče je bilo o finišu meča i faulu na samom isteku vremena koji je Bili Beron napravio nad Džokom Lendejlom.

To i još neke druge sudijske odluke su razlog revolta Crvene zvezde koja nije primila medalje nakon poraza u finalu kupa. Nebojša Čović je nakon utakmice komentarisao današnje finale Kupa Radivoj Korać i u negativnom kontekstu pričao o radu KSS.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane, Andrea Trinkijeri je nakon odgledanog snimka poručio kako je faul postojao, a osvrnuo se i na odličnu rolu Novice Veličkovića.

Veliko slavlje nakon pobede se ubrzo preselilo na tribine gde je navijanje poveo kapiten crno-belih.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Možda su revoltirani zbog koraka Bilija Berona kod jedne od postignutih trojki. Ili možda kada je igrač zvezde igrao nogom, sudija nije video i umesto 2 poena za nas zvezda daje trojku. Ako je sporan faul na kraju onda ukinuti košarku. Ljudi, Oberknežević je bio sudija a ko malo prati košarku zna šta to znači

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter