0
Košarka

TRINKIJERI NAKON POBEDE: Novicu ćemo u frižider, što se tiče faula – pogledao sam snimak…

Objavljeno: 17.02.19 u 20:13

Partizan je i ove godine osvojio Kup Radivoj Korać u Nišu.

Pobedom nad ‘večitim rivalom’ Crvenom zvezdom rezultatom 76:74.

Prvi trofej Andree Trinkijerija nakon što je pre nekoliko meseci preuzeo ulogu trenera Partizana. Odličnom igrom su crno-beli i ove godine stigli do ‘Žućkove levice’, a pobedu je doneo Džok Lendejl sa bacanja.

– Čestitam Zvezdi na fer igri, bilo je teško i uz dosta preokreta. Čestitam im na igri, ovo je sport i naučen sam tako da poštujem rivala. Dobili smo na jednu loptu, a isto je mogla i Zvezda. Gledao sam snimak, bio je čist faul nad Lendejlom. Svestan sam da nije lako izgubiti utakmicu na ovaj način, rekao je Trinkijeri, a potom dodao:

– Srećan sam zbog trofeja, i svih igrača i ljudi u klubu. Posebnu težinu na ovom trofeju nosi natpis ‘Korać’, a svaki osvojen pehar je itekako važan. Uvek je lepo dobiti derbi, a još lepše kada se uz to osvoji i trofej. Neće biti ovako i u narednim derbijima, mi smo bili bez Zagorca i Nikolića, oni bez Riversa, Fajea i Odža. Ali večeras ćemo uživati i nećemo misliti o tome-

Osvrnuo se Trinkijeri i na učinak Novice Veličkovića koji je bio itekako važna karika.

– Novicu ćemo staviti u frižider i izvaditi ga kada nam ponovo bude bio potreban. Igrao je kao pravi kapiten, bio je fantastičan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter