0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRSTIĆ ‘GREJE’ NADU GROBARA: Samo Partizan može da mi odloži penziju (FOTO)

Objavljeno: 09.03.17 u 18:27

Malo je falilo pre par meseci da se Nenad Krstić vrati u Partizan, ali do toga ipak nije došlo zbog prevelikih problema sa povredama prekaljenog centra.

-Oporavljam se za normalan život, a ne za košarku. Igra mi se, ali ispao bih glup kada bi mi se desila ista stvar kao letos. Najverovatnije sam završio karijeru, ali ostavljam malo prostora da se predomislim – izjavio je Nenad Krstić za ‘Glas Srpske’.

Popularni ‘Krle‘ objasnio je koliko je bio blizu povratka u Partizan. Srce je reklo ‘da’, ali kolena…

-Pozvali su me tri dana pre isteka roka za registraciju igrača u ABA ligi i koliko god sam želeo da pomognem nije bilo realno da se vratim. Razgovarao sam sa svojim trenerom i doktorom i rekli su da je to neozbiljno, jer mi je potrebno vreme da pređem na drugi način rada koji bi me spremio za košarku.

PREKIPELO MU: Nedavno je nervirao Džikića, a sada je fizički nasrnuo na sudije! (VIDEO)

Međutim, Krstić nije definitivno zatvorio vrata povratka u crno-beli klub.

-Da su tada zvali mesec ranije verovatno bih prihvatio ili ukoliko bi me pozvali sada za narednu sezonu, onda bi to bilo izvodljivo. I tada bih dobro razmislio, jer su mi doktori rekli da bih ozbiljno ugrozio zdravlje ako bi se još jednom desila ista stvar. Moram da mislim o normalnom funkcionisanju, kretanju i deci – istakao je Krstić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter