1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PREKIPELO MU: Nedavno je nervirao Džikića a sada je fizički nasrnuo na sudije! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.17 u 18:10

Trener košarkaša AEK-a Jure Zdovc žestoko je nasrnuo na sudije u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv ekipe Monaka, koji je grčki tim izgubio rezultatom 95:87.

Slovenački trener poznat je kao vrlo impulsivna osoba, a u skorijoj prošlosti dolazio je i u sukob čak i sa sopstvenim igračem, tačnije Taurenom Grinom, sa kojim se umalo i fizički obračunao.

Ovoga puta iziritiran sudijskim odlukama rešio je da izađe na parket i „razjasni“ sa arbitrima neke stvari. Veći incident su sprečili igrači na terenu, koji su teškom mukom odvojili Zdovca od sudija.

Inače na utakmici sa Partizanom Zdovc je uspeo da istera iz takta trenera crno-belih Aleksandra Džikića, tako što je slao „špijune“ da prisluškuju tajm-autove srpskog trenera. Na to je kasnije Džikić skrenuo pažnju i na pres konferenciji, a sada se našao neko ko je i Slovenca doveo do ludila.

Bivši reprezentativac Jugoslavije je zgob ovoga naravno zaradio isključenje a evo kako je ta situacija izgledala.

Jure Zdovc isključujuća by situacijeliga

0
0

1 Komentara

  1. Здовц је у екипи са Дивцем, Ђорђевићем, Драженом и Кукочем био оно што је Бранко Лазић у Звезди данас. Сјајан одбрамбени играч. Нажалост, изгледа да му је кратак фитиљ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter