4
AdmiralBet ABA Liga

ZA SVA VREMENA: Slika braće Luković obeležila kolo u ABA ligi, ali je to iznerviralo Delije (FOTO)

Objavljeno: 08.03.17 u 12:20

Za sliku 25. kola ABA j.t.d. lige proglašena je fotografija Uroša i Marka Lukovića, košarkaša Partizana i Krke.

Regionalna ABA j.t.d. liga tradicionalno posle svakog kola objavljuje ‘fotografiju runde’ koju izglasavaju ljubitelji košarke na zvaničnom Instagram profilu ovog takmičenja.

Često tu preovlađavaju slike sa utakmica Partizana, jer su njegovi navijači najažurniji na ovoj društvenoj mreži, a i ovog puta pobedu je odnela slika braće Luković, Uroša i Marka, u direktnom duelu u meču Partizana i Krke.

NBA: Ulazak u istoriju Dirka Novickog i rekord karijere Rasela Vestbruka (VIDEO)

Međutim, to nije naišlo na dobar odziv Delija koji su u komentarima protestvovali jer su u velikom broju glasali za sliku Ognjena Kuzmića iz meča Crvene zvezde protiv FMP-a u Železniku.

 

A post shared by ABA Liga (@aba.liga) on

 

Screenshot_4Screenshot_4

0
0

4 Komentara

  1. KKP ZA SVA VREMENA !!! A FMP-ovce mogu da okace ‘sliku’ ugasene KKcz i Resenje o ‘Zatvaranju KKcz’ tj.-STECAJU CRVENOG I NEUSPESNOG KK na klozet ili toalet kruga fabrike recikliranja tj. limenki, a ako im gazda dozvoli, mozda i u ‘prostoriji’ namenjenoj za PP-Aparate.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter