20
Košarka

FOTO: STARSPORT

POSLE PORAZA U FINALU KUPA: Džamont Gordon isprozivao igrače Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.17 u 14:54

Posle finala Kupa Radivoja Koraća, Džamont Gordon je imao šta da poruči igračima Crvene zvezde.

Crvena zvezda je osvojila Kup Koraća i njihova pobeda je zaslužena, tu nema zbora. Dok traje rasprava oko ‘koraka’ Marka Gudurića, suđenja i virusa koji je zahvatio ekspediciju Partizana, Džamont Gordon ovim ‘tvitom’ mogao bi da unese nove nemire među navijačima ‘večitih’ rivala.

MRAČNA STRANA FINALA: Funkcioneru KSS bakljom povređeno oko, zadržan na klinici! (VIDEO)

Gordon je na svom Tviter nalogu kratko i jasno napisao šta misli o igračima Crvene zvezde.

Oni su samo ekipa prepuna ‘flopera’ (igrača koji glume faulove) – napisao je Džamont Gordon.

Gordon

Džamont Gordon sinoć je bio jedan od boljih u ekipi Partizana, ali je dugo odsustvo sa parketa ostavila traga, te je u finišu ostao bez daha, ali je bio tvorac jednog od poteza utakmice kada je poprilično snažno prikucao blokadu Branku Laziću.

(Izvor: youtube / Ja sam Deo Partizana)

INCIDENTI POSLE MEČA: Obračun Grobara i žandarmerije na tribinama „Čaira“! (VIDEO)

0
0

20 Komentara

  1. Vi mu kazete.Bili su koraci i sudija uvazio trojku.Jedite govna.Kad psujemo Covica vi cutite jer placa sudije i srecni ste.
    To je moje misljenje.

    0
    0
    Odgovori
    • Pre samo dve nedelje ste kukali, izdavali saopštenja bla bla bla. Sada kao veliki poznavaoci sporta pričate drugu priču. Sudjenje nije bilo toliko sramno koliko je bilo u odlučujućim trenucima i direktno uticalo na krajnji ishod. Iz našeg kluba nema saopštenja, kukanja na sudije…. Zato nismo isti i nikada nećemo biti. MI SMO PARTIZAN a vi Fabrika Metalnih Proizvoda.

      0
      0
      Odgovori
      • A 6 tehnickih? To si zaboravio, jadnice mali…Svi ste vi pomalo tegeltija…Iako su se svi trudili da ne budete cetvrti, vi cete sami da dovedete do toga, a onda cete (po drugi put ove sezone) da vidite kako Zvezda igra kad joj treba…

        0
        0
        Odgovori
  2. Alo maj…i cig…ki!!!šta se bre kačite za nas!ostavite nas na miru.vi imate vaš izmišljeni klub i uživajte.pa ti bre da se raduješ pobedi ne znaš.šta je!?…uništeno detinjstvo,posledice kar..nja!ko te j… godinama j…. te opet!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sram te bilo sto si postavio ovaj komentar pricate o nekom kompleksu,pogledaj sebe pises takve stvari a nazivas sebe Srbinom i skandiras na utakmici Kosovo je Srbija,mar… odavde bolje je da imamo i milion stanovnika nego takve kao ti.

      0
      0
      Odgovori
  3. Da, da… Rekoše nam to i u Evroligi… Hahhahahahahaha
    Pa, imajte ponosa i u porazu. Zato ste vi uvek mali partizan…

    0
    0
    Odgovori
    • Kralju…zna se koji klub kuka i koji klub zovu kk i fk saopstenje sto smo i pre par nedelja videli psle derbija kad ste kmecali…ovo je samo iznosenje elementarnih stvari…simulatori ste teski…ali dok je Jovcica bice i vas…

      0
      0
      Odgovori
    • Da, opet pomazete glodariji…Ako Novica – udica bude nosio Pampers, tesko ce da mu loptu probacuju kroz noge… I sto bi na kraju poentirao onaj nesrecnik glodar do jaja: „.!. XXAAXXAAXXAA.!.“

      0
      0
      Odgovori
  4. Bravo, najzad da neko jasno i glasno kaze ono sto vecina misli u srb., DOSTA je bilo sa zahvaljivanjem onima koji su i doveli Svetinju u trenutnu poziciju, ALI, IMPERIJA DIZE GLAVU, UZVRACA JAKKKO i ZESTOKO SLUGAMA ZLA I PODELE SRB. !!! Pod hitno ispitati SVE okolnosti na EPIDEMIJU TROVANJA „SAMO“ KOSARKASA KKP NA TURNIRU KRK i JAVNO IMENOVATI GLAVNOG I ODGOVORNOG-„KUVARA“ tj. KRIVCA !!! .!. XXAAXXAA .!.
    DO KONACNE POBEDE-GROBARI-SVI K’O JEDAN !!! NEMA PREDAJE-SVI ZAJEDNO DO KONACNE POBEDE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kooooolllliiiiiiiiiikkkkkkkkoooooooo je teeeeebbbbiiiii doooooobroooo ahaha,pa ti pozivas i dart vadera ahahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter