4
Košarka

FOTO: STARSPORT

MRAČNA STRANA FINALA: Funkcioneru KSS bakljom povređeno oko, zadržan na klinici! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.17 u 12:52

Nažalost ni ovaj večiti drbi nije mogao da prođe bez incidenata a najgore je prošao Miodrag Radović, funkcioner Košarkaškog saveza Srbije.

Radovića je krajem treće četvrtine u lice pogodila baklja koja je doletela sa tribina i tom prilikom došlo je do povrede oka. Ovo je za agenciju Beta potvrdio i direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović.

-Pacijent ima povredu oka i okolnih tkiva. Pod terapaijom je pošto ima krvarenje u oku. Kada povreda bude sanirana moći će da se ustanovi da li ima oštećenje vida i koji je stepen oštećenja“, rekao je Radovanović.

INCIDENTI POSLE MEČA: Obračun Grobara i žandarmerije na tribinama „Čaira“! (VIDEO)

 U Hitnoj pomoći su takođe kazali su za Betu da osim intervencije zbog gledaoca koji je pogodjen pirotehničkim sredstvom poput rakete, nisu imali druge intervencije na finalnoj utakmici nacionalnog kupa.

Evo i momenta na kome se jasno vidi kako baklja doleće sa tribine i pogađa goveka iz prvih redova.

Izvor: Youtube/Magic Moment

0
0

4 Komentara

  1. svinjarije,tuce bakljade i ostla s…nja prave navijaci koji su zaposleni kao navijaci primaju platu i placen im je radni staz od strane klubova,pohapsite tu kojekakvu olos zajeno sa onima koji ih placaju da bi mogli ljudi koji vole prvenstveno sport i svoje klubove srcem i dusom da uzivaju u igri svojih klubova

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan bi zbog divljanja svojih navijaca morao biti debelo kaznjen novcano!Delegati umesto da isteraju stoku napolje prave se ludi.Unosenje baklji u dvoranu,to je van pameti!Trebalo je svi da pogore u Cairu pa da se kazni ovj jad od kluba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter