0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CSKA SE NE PREDAJE: Posle ovakve ponude Teo se možda i predomisli kad je reč o NBA ligi (FOTO)

Objavljeno: 14.02.17 u 16:08

Sve su intezivnije najave da bi Miloš Teodosić na kraju sezone mogao da napusti Evropu i konačno zaigra u NBA ligi, ali jedan klub se ne predaje.

‘Teo, dođi kod nas’, rekao je Igor Kokoškov pozivajući srpskog plejmejkera u Jutu. San Antonio vidi Tea kao idealnu zamenu za veterana Tonija Parkera. Poznati srpski košarkaški novinar Đorđe Matić šalje Miloša u Denver kod Nikole Jokića. A, pita se CKSA iz Moskve…

SPAVAJTE DOK JOŠ MOŽETE: Naredne sezone Jokić i Teodosić terorišu NBA – zajedno! (VIDEO)

Naime, Miloš Teodosić je pre izvesnog vremena istakao da mu na leto ističe ugovor, ali da će prednost u pregovorima imati CSKA. ‘Armejci’ su do sada ćutali, ali su ‘tišinu’ prekinuli ‘eksplozijom’.

UPOZNAJTE DEČAKA TEA: Već se tada videlo da je najbolji, ali će vas jedan potez posebno nasmejati (VIDEO)

Naime, kako navodi poznati izraelski košarkaški novinar Dejvid Pik, CSKA je spremio novi ugovor za Tea. Ruski tim planira da Srbina učini najplaćenijim plejmejkerom u Evropi ikada. Danas je najplaćeniji igrač Himkija Aleksej Šved sa 3,4 miliona evra po sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter