1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SPAVAJTE DOK JOŠ MOŽETE: Naredne sezone Jokić i Teodosić terorišu NBA – zajedno! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.17 u 22:25

Miloš Teodosić je na pragu odlaska u NBA ligu, a po svemu sudeći, čini se da će genijalni plejmejker naredne sezone igrati u istom timu sa Nikolom Jokićem! 

Naime, kako pišu „Večernje novosti„, tim Denver Nagetsa spreman je da Teodosiću ponudi ugovor na duže vreme, što našem košarkašu odgovara. 

Druga pozitivna stavka jeste to što se u stručnom štabu nalaze dva Evropljanina, Španac Đordi Fernandez i Ognjen Stojaković iz Srbije, dok je Kris Finč više od decenije trenirao ekipe iz Evrope, a Rajan Boven i Džon Beket nosili dresove timova sa „Starog kontinenta“, a tu su predsednik košarkaških operacija Arturas Karnišovas iz Litvanije, te Ernangomez, Galinari, i, kao možda poseban „tas“ na vagi – Nikola Jokić.

Burno leto je pred nama, trenutak odluke se bliži, ali bi definitivno bilo neverovatno posmatrati ovaj dvojac u dresu Nagetsa:

(Youtube/Sport Nation)

(Youtube/Evin Gualberto)

(Youtube/Crvena Zvezda – Movies & Highlights)

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter