1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/Kolinda Grabar-Kitarović

VESTI IZ ‘KOMŠILUKA’: Oglasila se i Kolinda Grabar-Kitarović povodom napada na Grobare

Objavljeno: 13.02.17 u 15:01

U borbi za drugo mesto u ABA JTD ligi Cedevita je savladala u derbiju Partizan, ali je senku na meč bacio napad zagrebačkih huligana na mirne pristalice crno-belih.

Tom prilikom je jedan od simpatizera kluba iz BIH pogođen kriglom u glavu i leđa posle čega je hospitalizovan. Dan posle utakmice na službenoj stranici se oglasila i prva dama Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Ona je osudila napad na navijače Partizana.

OTKRIVENI DETALJI: Evo odakle su bili napadnuti Grobari i ko im je prvi pritrčao u pomoć (VIDEO)

– U skladu s tim, osuđujem premlaćivanje 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, huliganski napad koji se dogodio nakon košarkaške utakmice između Cedevite i Partizana, te vandalski čin bacanja suzavca u noćni gej klub – piše u saopštenju predsednice Hrvatske.

Kolinda Grabar-Kitarović je takođe pozvala policiju da što pre završi istragu i huligane privede pravdi. Zagrebačka policija je sinoć uhapsila jednog maloletnog izgrednika.

NAPADNUTI GROBARI U ZAGREBU: Huliganizam na delu – letele flaše, blokovi, štangle, ima i razbijenih glava!

0
0

1 Komentara

  1. Hahahahahahaha, cekaj, kolinda kaze da su nabijaci partizana u stvari azilanti i pederi i osudjuje hrvate koju prebili azilantske pedere? Bolje da se nije ni izvinjavala…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter