0
AdmiralBet ABA Liga

OTKRIVENI DETALJI: Evo odakle su bili napadnuti Grobari i ko im je prvi pritrčao u pomoć (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.17 u 10:13

Zanimljivo da je prvi u pomoć pristalicama crno-belih pritrčao klupski lekar Cedevite.

Nakon jučerašnje utakmice u Zagrebu između Cedevite i Partizana i pobede hrvatskog tima, tamošnji huligani napravili su novi u nizu incidenata za koje opravdanja jednostavno – nema.

Prema pisanju sajta ‘Mondo.ba’, napadnuti navijači Partizana bili su iz Republike Srpske, a jedan od njih završio je na ušivanju glave, pošto je pogođen flašom u glavu.

Međutim, jutro posle nemilog događaja, još uvek se ne zna ko su napadači, kao i koliko njih je uhapšeno, kao i da li su uopšte lica poznata policiji.

NAPADNUTI GROBARI U ZAGREBU: Huliganizam na delu – letele flaše, blokovi, štangle, ima i razbijenih glava!

Čak i hrvatski mediji ističu da simpatizeri crno-belih nisu davali nikakvog povoda za napad niti su provocirali domaće navijače i huligane.

– Sve se dogodilo veoma brzo. Upalo je njih desetak i krenuli su da demoliraju kafić. Letele su stolice i flaše, a policija je veoma brzo došla. Oni su u međuvremenu pobegli – ispričao je jedan od napadnutih navijača Partizana za ‘Mondo.ba’.

SVI SU U ŠOKU: Ovako su hrvatski mediji ispratili napad na Grobare u Zagrebu (FOTO) (VIDEO)

Napad je trajao nepun minut, a prvi je u pomoć povređenima pritrčao klupski lekar Cedevite koji se našao u tom kafiću. Makar neki svetao primer iz sinoćnjeg incidenta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter