1
AdmiralBet ABA Liga

VELIKO PITANJE: U kom će sastavu Crvena zvezda na Kup Radivoja Koraća?

Objavljeno: 11.02.17 u 00:08

Crvena zvezda je u lošoj seriji rezultata sa tri vezana poraza (dva u Evroligi i jedan u ABA ligi), a veliki udeo u tome imaju i povrede igrača, pre svih Stefana Jovića i Nemanje Dangubića.

Pred crveno-belima su možda i najvažnije utakmice u sezoni. Ove nedelje bi mogla da ih odigra čak pet za sedam dana. Naime, Crvena zvezda u nedelju dočekuje Cibonu, a onda utorak putuje u Skoplje na megdan Karpošu. Posle toga slede mečevi Kupa Radivoja Koraća, a ako Zvezda stigne do finala što se i očekuje biće to pet utakmica za samo sedam dana. Delije sada zanima samo jedno pitanje, a to je u kom će sastavu crveno-beli dočekati borbu za prvi trofej u sezoni…

JUNAK MESECA: Kuzmić je bio najbolji u Evropi za mesec januar, a evo protiv kog Srbina ‘ne voli’ da igra (VIDEO)

Naime, Crvena zvezda je već osigurala prvo mesto u ABA ligi, te će sigurno koliko-toliko poštedeti igrače sa velikom minutažom u duelima sa Cibonom i Karpošem, a Stefana Jovića i Nemanje Dangubića neće biti u sastavu. Takođe, ova dva povređena momka bi mogla da budu na poštedi i u duelu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća protiv Vrbasa.

Kako HotSport nezvanično saznaje stanje povrede Stefana Jovića je mnogo bolje, to jest oporavak leđa ide po planu. On će biti sa ekipom na Kupu Radivoja Koraća dok bi protiv Cibone i Karpoša mogao da dobije dodatne dane odmora. Sa Nemanjom Dangubićem je situacija neizvesna, pitanje je i učešće na Kupu Radivoja Koraća, ali se u taboru crveno-belih nadaju da će biti spreman za meč sa Galatasarajem u Evroligi 23. februara.

PRAVI PRIMER: Retko ko se seća kako je Dejan Radonjić ‘zatrpao’ Olimpijakos u Evroligi (VIDEO)

Videćemo u kakvom će Crvena zvezda stastavu otputovati za Niš…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter