6
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PRAVI PRIMER: Retko ko se seća kako je Dejan Radonjić ‘zatrpao’ Olimpijakos u Evroligi (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.17 u 11:28

I kao igrač je sadašnji strateg crveno-belih pobeđivao grčki tim.
Godine 2000. je Dejan Radonjić predvodio Budučnost sa 18 poena u pobedi protiv Olimpijakosa.

Haris Brkić, Vlado Šćepanović, Dejan Tomašević i mnogi drugi su tada igrali za podgorički tim, ali je jedan čovek posebno zablistao protiv crveno-belih.

U tom meču je Radonjić šutirao 2/2 za dva i 4/6 za tri, posebno se istakao u šutevima sa zadrškom gde su pucali živci njegovih čuvara.

(Izvor: YouTube/Basketball)

0
0

6 Komentara

  1. Bio mi je jedan od najomiljenijih igraca u tadasnjoj drzavi,odlican plej sa izvanrednim sutem.Molio sam boga da jos tada dodje u Zvezdu.Steta sto je konkurencija u reprezentaciji na tom mestu bila mnogo jaka,pa nije mogao da se izbori ali odlican igrac a sada jos bolji trener.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..i kao igrac je pokazivao ‘cudne’ znake manije od KKP, sto je bilo vise nego uocljivo po ‘tikovima’ , trzajima glave i gornjeg dela tela, ramenima i vrata, donjom usnom i brzim treptajem ocnim kapcima…’Srecom’ pa je bio navijac kk buducnosti i veliki „Varvar“ , pa ih nije DV UGASIO kao KKcz, inace bi rudonja svisno pre vremena, mada kako im je krenulo i sa ovim novoosnovanim kk mutantom ko zna… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter