20
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NIJE ODOLEO: Branko Lazić likuje posle pobede nad CSKA i ‘pecka’ Grobare! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.16 u 11:09

Jedan od boljih igrača crveno-belih na jučerašnjem meču protiv ‘Armejaca’ nije propustio priliku da posle meča iskoristi svojih ‘pet minuta’.

Košarkaši Crvene zvezde juče su ostvarili možda i najveću pobedu u poslednjih nekoliko godina, ako izuzmemo utakmice za titulu i osvajanja ABA i domaće lige.

Ceo tim je odigrao maestralno protiv šampiona Evrope, ali je jedan igrač u završnici iskočio svojim zakucavanjem, a onda i odbranom nad Milošem Teodosićem kojom je definitivno prelomio meč.

U pitanju je Branko Lazić, ‘ministar’ Zvezdine odbrane, koji posle meča nije iskoristio priliku da ‘pecne’ Grobare, ali i Dimitrisa Itudisa zbog jučerašnjeg ‘obećanja’ u jednom od kafića u Beogradu.

ITUDIS SE PROVODIO U BEOGRADU: Obećao Grobarima ‘plus 50’ protiv Zvezde večeras! (FOTO)

Podsetimo, nekoliko navijača Partizana srelo je Dimitrisa Itudisa u centru Beograda i slikalo se sa njim, a on im je tom prilikom, navodno, obećao pobedu od 50 poena nad Crvenom zvezdom.

Naravno, sve je ostalo u domenu nagađanja i ‘istinitosti’ društvenih mreža, ali Branko Lazić nije odoleo da uz sliku postavi prateći komentar baš u vezi toga.

15781998_10206140701876379_881547066_n
FOTO: Printscreen Instagram

Evo tog poteza, možda i najlepšeg na utakmici, pre svega zbog asistencije Nejta Voltersa:

(Izvor: youtube / Loading.Pro)

0
0

20 Komentara

  1. Šta kompleksi naprave od čoveka, i dalje misli da igra za crvenu zvezdu, a ne za FMP, al dobro polako, shvatiće valjda i to jednog dana…. xD

    0
    0
    Odgovori
  2. Konpleksasi 13 godina pehar niste videli, naloziliste se navijali 5 god. za covicev privatni klub i prvi put obezbedili evroligu, posto ste prosle isli na racun cibone a pretprosle na racun igokee. Uzivajte dok jos mozete u kratkom drzavnom projektu jer svi koji budu bilo kakav projekat kratko traju.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa vi ste cekali taj isti pehar tj titulu prvaka drzave 30 godina od osnivanja ej obraz kao djon! I kad vec spominjes tu Igokeu 2007 ste pravili fuziju sa njima,a i projekte kad spominjes seti se zutih i Tadica,Dacica,Dodika na vasim utakmicama,o gepekovanjima,upadima u svlacionice,tucama u istim i na parketima da ne pricamo…OBRAZ KAO DJON BRE IMATE KAKO VAS NIJE SRAMOTA VISE!!!

      0
      0
      Odgovori
      • KAKO TEBE NIJE SRAMOTA VISE DA LAZES!? Koja pomoc drzave kad ste VI imali „evropsku zvezdu“ dok smo MI harali nasom, ex-YU i sto da ne evropskom kosarkom, i kad ste vi imali DVE titule u profesionalnoj YU kosarci koje se tek od 1958. igra na tom principu a ne „skupili se ortaci sa Kalisa, dobili ortake sa Dorcola i postali prvaci Jugoslavije“ ali vi STIDA NEMATE DA TO POTENCIRATE KAO VAZNIJE OD NASIH DUPLO VISE TITULA, PLUS EVROPSKA, PLUS GOMILA JADRANSKIH I EUROKUPOVA, SAMO SAN ZA VAS!!!!

        0
        0
        Odgovori
  3. U, kako vas tovari ribar- eliminator…
    To da je on los igrac videli smo kad je polivao Pavlovic Sasu, koji je pobegao glavom bez obzira da se ne blamira pod stare dane…

    0
    0
    Odgovori
  4. Slino ciganska,sad ste zivnuli malo a 13 godina ste sekli vene,ali jos malo smrdo smrdljiva,jos malo pa ces i ti o onaj sto krade pehare kod limenog u predgradje jer tamo vam je mesto sa stakorima….!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. hahahaha Prvo sto je ta izjava izmisljena od gurbetskih medija a drugo na sopstvene lazi likuju 😀 ahhaha To samo iskompleksirani mozak,mamlaza koji u svojoj bednoj karijeri istraumiran od demoliranja koje mu je partizan nabijao na nos od mladjih kategorija.Laki laki,,,prednji uktrsteni ligamenti ce uskoro da odu a onda te cekamo kako ces da cvilis 🙂

    0
    0
    Odgovori
  6. Da je Partizan, svih ovih godina, imao ovliku podršku vlasti Srbije, ako finansijski, tako i medijski, partizan bi ne drugi već i treći i ko zna koji put bio prvak Evrope.
    Sramota je da jedna država podržava samo jedan tim.
    Srbija je oduvek bila zemlja Zvezde i Partizana… odlučivalo je koje bolji, na osnovu kvaliteta.
    U proteklim godinama odlučuje samo jedno – iza koga stoji država i njeni čelnici.
    Svaka čast Zvezdinim igračima, oni ginu i daju sve od sebe… ali gde bi ta ista Crvena Zvezda bila da je identičan tretman od strane države Srbije imao Partizan…
    Srećno Zvezdi u svemu što je nadalje čeka, ali ostaje gorak ukus u ustima zbog marginalizacije Partizana, kako od strane države, tako i od strane medija, kao jednog od ipak ajtrofejnijih klubova Srbije i jednog od klubova sa dokazano njaboljom školom košarke u Srbiji, a i šire.

    0
    0
    Odgovori
    • nerazumem zasto kada nas bilo koji klub napravi neki uspeh odmah idu kritike iz suprotnog tabora kako ih drzava pomaze kako da nije bilo vucica nebi bilo to sto je bilo itd,setimo se partizana i bivseg predsednika drzave borisa tadica nije bilo utakmice da nije bio na tribinama,pa onda treba da omalovazavamo rad duska vujosevica i tih momaka koji su tad srcem i borbenoscu predstavljali srbiju na evro sceni kao sto to danas radi radonjic i ovi momci koji su sinoc pokazali gde im je mesto,ja sam zvezdas ali znam da cenim i zvezdine a i partizanove uspehe jer Tadic i VUCIC NE IGRAJU NA TERENU toliko od mene!

      0
      0
      Odgovori
      • Slazem se potpuno sa tobom i samo bi da dodam da su price navijaca o pomoci drzave Zvezdi presmesne. Ko jos sem ljudi u klubu znao o budzetu. Ispada da Covic pa i Pekovic pricaju navijacima o finansiranju klubova i odakle pare dolaze. Pa i to sto Covic kaze o budzetu, mozda jeste a mozda i nije tacno. Ti kao navijac treba da dodjes na utakmicu kad mozes, kupis kartu, gledas, navijas i na taj nacin pomognes klubu a ne da glumis insajdera i siris vesti o necemu sto sigurno ne znas i tako “ palis vatru “ medju ljudima. A najgore je to sto se vise bavis time ko je drzavni projekat i ko gradi vile i ide na ruckove.

        0
        0
        Odgovori
    • Da, bice da ste imali malu podrsku drzave… imaliste daleko vecu podrsku druze, nego vi Franjevci brzo zaboravljate i kunete se u postenje…a pokvareni ste kao supalj zub! Kmecite kao zene! Imajte malo muskosti

      0
      0
      Odgovori
    • Alo majmune retardirani,pa upravo je tvoj mali klub imao podršku države punih 13 godina i radio sve šta je hteo,otimao igrače,potpisivao blanko ugovore,tukao sudije a ništa nije plaćao i za ništa nije odgovarao.Ovi Zvezdini uspesi u EL što je napravila za 3 godine,vama su trebale 8 i opet vam nije jasno.Zvezda ima dvotrećinsku navijačku masu i to morate da shvatite jednom zauvek.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne mogu da shvatim ljude koji su ljubomorni na uspeh srpske kupske kosarke. Da nekome nije drago zato sto je Zvezda napredovala u „Evroligi“, to je samo u Srbiji moguce… Ja sam Zvezdas, ali mi je drago kada bilo koji srpski klub udje u LS ili neko drugo evropsko takmicenje.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter