17
Evroliga

ITUDIS SE PROVODIO U BEOGRADU: Obećao Grobarima ‘plus 50’ protiv Zvezde večeras! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.16 u 15:31

Atmosferu pred večerašnje gostovanje moskovskog CSKA u Kombank areni, dodatno je zagrejana atmosfera slikom koja se pojavila na društvenim mrežama.

Trener CSKA iz Moskve Dimitris Itudis juče je stigao sa ekipom u Beograd, ali je umesto večernjeg treninga odlučio da igračima da slobodno, pa je i sam odlučio da prošeta srpskom prestonicom.

U jednom od lokala naišao je na navijače Partizana kojima je navodno ‘obećao 50+’ u večerašnjem duelu protiv Crvene zvezde.

Barem su tako napisali ispod slike na društvenoj mreži Instagram.

FOTO: Instagram

0
0

17 Komentara

    • Ovde ces naci vrlo mali broj pravih navijaca. Pravi su oni koji su veceras odali postu ruskom ansamblu na jednoj i oni koji su zvizdali pri izlasku kosarkasa sa cuvenim majicama,na drugoj strani.E takvi navijaci nam trebaju.I nece se u Srbiji ziveti bolje ni kada Zvezda bude prvak,ni kada Partizan to bude.Nece nama biti bolje ni za one dve godine.Bice kada dozvolimo onim gore pomenutim navijacima da njihov glas nadjaca ove sto urlikanjem zele da nas vode u ,,bolje sutra“. Mrznja je bolest.

      0
      0
      Odgovori
  1. Prvo da kao navijac Partizana cestitam igracima i treneru na velikoj pobedi veceras. Hteo bih samo da pitam ovu osobu sto ostavlja komentare pod ,,Realno“,koliko ima godina kada ga tako cepaju kompleksi i to od kluba koji vec dve godine ne predstavlja nikakvu pretnju klubu za koji on navija,?Ako smo toliko mali,jadni …cemu tolika mrznja? KK PARTIZAN se nije i nece se ugasiti.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti izigravas neku patetiku a smeta ti kad covek argumentima poklopi tvoje istomisljenike,sto se navijanja tice.Gotovo sve je realno sto covek napise,svidelo se to tebi ili ne.Navedi samo jednu stvar,koja nije realna,pa da prodiskutujemo o tome.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kad navijači Partizana i Zvezde izvrše masovna samoubistva, tek onda možemo da pričamo o nekom kvalitetnom sportu

    0
    0
    Odgovori
  3. Ahahahaahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahaha,koliko jadnooooo… To samo groblje moze… Mislim da im se i Itudis smejao koliko su jadni,ahhaahhaahhahaha. Auu,ne mogu prestati da se smejem,haahahahahahhahahahahahaahhaah

    0
    0
    Odgovori
  4. Partizanovci tišina ceo košarkaški život država krade od zvezde pa daje partizanu počevši od profesora nikolića ,šapera pa na dalje zato nepričajte puno jer niste vi ti koji treba da pričate o poštenju, pa ko vas je spasio od ispadanja iz prve lige u fudbalu nego državni vrh i vi pričate o državnom projektu ima nas koji znamo malo više nego vi koji napadate pa ko je pokrao zvezdu posle barija nego država i oni koji su tada vodili a sve sami partizanovci s marjanovićem na čelu

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakvi jadni šabani,hahaha.Zvezda nije njihov mali klub pa da ga trpa bilo ko sa 50 razlike.Oni su bili najprepoznatljiviji tim u EL ,koji je gubio sa 20+ pa i 30+ a protiv tog bratskog CSKA i sa 40+,pogotovo kas su krenuli u tom takmičenju.

    0
    0
    Odgovori
      • Pogledaj krajni rezultat,idiote a isto važi i za ovog Brajka.Sada pametni pričaju,dok su budale na margini košarkaških zbivanja i igraju neko trećerazredno takmičenje Pokemona.Institucija gazi sve redom,zadnje 3 tekme na našem terenu,pala su zadnja 3 evropska prvaka.Ovaj CSKA vas je demolirao sa skoro 50 razlike a večeras je bio mala maca pred institucijom.To što ste dobili nekada pionire Zvezde,kad je bila u najvećoj krizi,vratiće vam se punom merom,ne brinite.Moglo je i prethodne sezone,moglo je i u prvoj tekmi ove sezone nego je DR dobar čovek i ne želi da vas ponižava,pa je na plus 32 pustao igrače sa manjom minutažom,ne želeći da vas ponizi ali prekipeće mu i tad će vas ugasiti zauvek.

        0
        0
        Odgovori
    • Musavi,zaboravio se da drzite rekord EL sa najvecim porazom a ako imas vise od 18 god onda se secas i da ste od institucije izgubili sa 42 razlike…doduse to je bila ona ugasena prava cz a ne ova Pudlina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter