0
Košarka

FOTO: TWITTER

‘NIKOLA, NISAM TI JA MAJKA’: Jokiću saigrač pretio batinama!

Objavljeno: 20.12.16 u 14:22

Nikola Jokić je u izjavi posle meča sa Dalasom otkrio uzrok njegove maestralne partije.

Nakon dominacije Nikole Jokića na parketu u sinoćnjem duelu u kome je bio na korak od trpl-dabla, srpski centar je otkrio neke zanimljive detalje iz svlačionice Nagetsa.

NBA: Nestvarna rola Jokića, Srbin zatrpao koš Dalasa i bio na korak od tripl-dabla, rekord Bobija u Detroitu (VIDEO)

Dvadesetjednogodišnji Somborac često je tokom svoje neduge NBA karijere ulazio u probleme sa ličnim greškama, zbog čega je trener Majk Meloun neretko prinuđen da ga drži na klupi i krati mu minutažu. Posle meča se šef stučnog štaba Denvera i nšalio na konto toga a ali i jedan saigrač je pre utakmice imao štošta da kaže na tu temu.

MELOUN JOKIĆU: Bravo „mali“ napravio si samo jedan faul za ceo meč

Naime iskusnom Majku Mileru već je dozlogrdilo da gleda kako mladi saigrač jeftinim faulovima izbacuje sebe iz ritma pa je rešio da preduzme nešto po tom pitanju i motiviše ga da se pripazi.

– Majk Miler mi je rekao da će me prebiti ako budem pravio glupe faulove. I, poslušao sam ga. – izjavio je u šaljivom tonu Jokić posle meča.

Srpski reprezentativac međutim i pored fantastinog učinka nije želeo da ističe sebe u prvi plan, već naglašava učinak kompletnog tima kao ključan.

– Stvarno smo dobro nastupili kao tim, a to je rezultovalo ovom mini-serijom pobeda pred našim navijačima. To što mi je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, to uopšte nije važno. Igra je bitna, ne ime. Pobede su timska stvar a u ovom timu svako ima svoju ulogu –  skromno je izjavio srpski centar.

Pripremio: Vladimir Kolarik

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter