0
Košarka

MELOUN JOKIĆU: Bravo „mali“ napravio si samo jedan faul za ceo meč

Objavljeno: 20.12.16 u 12:17

Trener ekipe Denver Nagtsa, Majk Meloun, imao je razloga za veliko zadovoljstvo posle sjajne partije srpskog centra. Iskoristio je priliku i da se našali na konto Jokića i njegovih problema sa faulovima.

Šef stručnog štaba Denvera u poslednje vreme je kritikovan od strane pojedinih novinara u Sjedinjenim Državama zbog izostavljanja Nikole Jokića iz startne postave, kao i slabe minutaže srpskog centra.

Dal je podlegao pritisku ili se pak dozvao pameti, Majk Meloun je u utakmici sa Portlandom mladog Somborca pnovo vratio među startere a ovaj mu za to u potpunosti vraća sjajnim partijama.

NBA: Nestvarna rola Jokića, Srbin zatrpao koš Dalasa i bio na korak od tripl-dabla, rekord Bobija u Detroitu (VIDEO)

Na sinoćnjoj utakmici sa Dalasom Jokić je pružio partiju krijere došavši na granicu trpl-dabla sa 27 postignutih poena, 15 uhvaćenih lopti i 9 asistencija za 39 minuta na parketu. Ipak treneru Denvera je jedna druga činjenica posebno zpala za oko.

-Našalio sam se sa Jokićem, rekao sam mu da je odigrao najbolju partiju u noćašnjim mečevima u NBA, na šta mi je odgovorio da nije siguran. Podsetio sam ga da je napravio jedan faul za čak 39 minuta, a imao je sjajne brojke – 27, 15 i 9. Takve stvari se dešavaju- rekao je Meloun, za  Denver Post.

Trener Nagetsa se tako malo našalio sa našim reprezentativcem, aludirajući na česte probleme sa ličnim greškama koje ovaj ima a zbog kojih neretko mora dobar deo meča da presedi na klupi.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter