13
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARI U ‘AKCIJI’ NA TVITERU: Partizan ih pozvao, navijači se masovno odazvali (FOTO)

Objavljeno: 16.11.16 u 17:50

Još jedan dokaz koliko ovaj košarkaš znači Partizanovim navijačima i koliko ga cene potvrđena je i danas.

Milan Mačvan danas slavi svoj 27. rođendan i naša redakcija mu ovim putem šalje iskrene čestitke. Pre nas to su učinili mnogi navijači crno-belih koji su se odazvali pozivu Košarkaškog kluba Partizan.

OVO SE ZOVE LJUBAV: Nestvaran način na koju su Grobari ispratili igrače na poluvreme (VIDEO)

Kao što je juče bio slučaj sa Sašom Pavlovićem, danas je Partizan na svom Tviter profilu čestitao rođendan popularnom Makiju i pozvao sve Grobare da to isto učine, a oni nisu propustili priliku da to učine.

Srebrni olimpijski reprezentativac iz Rija je, podsetimo, oprostio Partizanu 100.000 evra dugovanja kada je odlazio iz kluba i time za sva vremena kupio crno-belu publiku.

0
0

13 Komentara

  1. Aleksa ne trosi energiju i „duhovitost“ (tako specificno prepoznatljivu do imbecilnosti) na klub koji nikad ni u cemu stici necete! Bolje pokusaj da saznas za koje razlicite klubove si koje godine navijao od kad vas je izrentirao ovaj sto je poznat po transparentnosti od Kosova naovamo? Glupo je ziveti u neznanju!? Svejedno navijaj za Covica kako god se zvao,al ostavi na miru klub koji „hrabro“ ne bezi od svojih dugova i obaveza i ima svoje dostojanstvo (ako uopste znate sta znaci ova rec?)…

    0
    0
    Odgovori
    • Vi svakog cetvrtka ili petka navijate za razlicite klubove a ove sedmice imate priliku da i u utorak navijate za jos jedan vise.Tuce vas ko stigne a sinoc vas oducili od kosarke i neki anonimusi iz Belgije.Raduje vas optimizam do imbecilnosti,razne sekice,govnari do koske,pomesan sa mazohizmom,bez obzira sto nemate morala i dostojanstva.Dok su drugi klubovi placali svoje obaveze,vi ste bili zasticeni ko beli medvedi od prethodne vlasti i nista niste placali ali sada je to stiglo na red i iako ste bezali od placanja,moracete.

      0
      0
      Odgovori
      • Realno ti spadas u onaj klub „intelektualaca“ koji veruju da od 1mil prihoda od Kalinica tvoj posteni klub je zaista platio 17mil.duga,i imao godisnje budzete 5 – 6mil pa spocitavate (ne)placanje drugima! Pride,u rezultatima imate pokrice u vise EL osvojenih za zelenim stolom nego u ABA ligi! I kud ces sta ces nego o postenju!? Nemate ni jednog bivseg kosarkasa u upravi,sve siva zona,zetovi,tastovi,pudlice…i nije Vas sramota da moralisete kao i Vas vodja koji je ljudima opustosio novcanike i jos im drzi predavanja……

        0
        0
        Odgovori
        • Sekice,verovatno ni sam ne veruješ u ove nebuloze,koje pišeš ali nebitno,navikli smo da varničiš i da pucaš od zlobe,što je odraz tvojih intelektualnih mogućnosti.Lederhead ti je sve objasnio u jednoj rečenici kakav si a Realno ti je argumentovano objasnio,upravo onako kako jeste.Nažalost,to tvoj mozak ne može da prihvati jer je kao u kolbrija.

          0
          0
  2. M.M. Srbin po rodjenju, Grobar po opredeljenju !!!
    ..TO JE SNAGA PARTIZANA, NJEGOVI VERNI GROBARI
    -ODANI VOLJENOM KLUBU DO SMRTI !!!
    Srecan rodjendan i da se gledamo ponovo u Svetinji, brate !!!
    Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Него, тзв.“часови љубави“ су вам све мање посећени . изгледа да вам „љубав“ баш и није толика. Да се, не дај Боже, борите за опстанак, па нигде вас не би било. Лицемери!

      0
      0
      Odgovori
    • I on je rodjen u Hrvatskoj,kao i vas klub i izgleda da ste se nasli.Ne bi me zacudilo i da si ti rodjen u toj zemlji jer takvi su najgori, nista im nije sveto.Zato i imate nekakve janicare u publici,koji se prave veci navijaci od onih koji su to od rodjenja a vise mrze svoje bivse klubove i drzave gde su rodjeni od bilo koga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter