5
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO SE ZOVE LJUBAV: Nestvaran način na koju su Grobari ispratili igrače na poluvreme (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.16 u 21:03

Košarkaši Partizana gube od ekipe Šarloa na poluvremenu meča FIBA Lige šampiona sa 49:40, a navijači crno-belih su uradili nešto prelepo.

Naime, kako nam javlja naš izveštač sa lica mesta, trener Partizana Aleksandar Džikić je ekipu odveo do centra po završetku poluvremena, nakon čega su im navijači pružili najglasniju podršku dosadašnjeg toga utakmice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Youtube/HotSport)

Iz dvorane „Aleksandar Nikolić“, Stefan Smuđa

0
0

5 Komentara

  1. Za ove što govore o poseti, kako dolazimo samo kad pobeđujemo. Poseta je bila nikakva u svakoj utakmici LŠ, imali smo skor 3-1 i niko neće da dođe i to nije do rezultata jer je hala u ABA puna. Ja jednostavno ne želim da gledam takmičenje koje su nam drugi silom nametnuli. Mnogi takođe ne dolaze više posle slučaja majice na utakmici sa Olimpijom. Nikad rezultati nisu uticali na posetu. Prošle godine smo startovali 10 puta gore pa smo opet bili najgledaniji u ligi kao što smo i sada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo sto pola razreda pobeglo sa casova ljubavi. Pola hale a sledecu nece biti ni cetvrtina takva je vasa ljubav samo kada se pobedjuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter