16
Košarka

ZVEZDA ILI PARTIZAN: Stefan Janković otkrio ko ga je prvi kontaktirao!

Objavljeno: 19.10.16 u 12:15

Izgleda da ćemo imati novi ‘slučaj Rakićević’ i okršaj ‘večitih’ rivala oko dovođenja srpskog asa iz NBA lige.

Crvena zvezda je pre par nedelja ‘ukrala’ Partizanu Petra Rakićevića koji je več imao potpisan predugovor sa crno-belima, a sada se, po svemu sudeći, otvara novi front na košarkaškom tržištu.

Radi se o donedavnom košarkašu Majami Hita, Stefanu Jankoviću, koji je pre dva dana ‘vejvovan’ od strane tima sa Floride. Odmah se pojavila mogućnost da 23-godišnji košarkaš obuče crveno-beli ili crno-beli dres.

GROBARI SU NA OVO DUGO ČEKALI: Slika košarkaša Partizana koja raduje pred start u Evropi (FOTO)

U izjavi za ‘Blic’ je otkrio ko ga je prvi kontaktirao.

– Cenim ljude iz Partizana, prevashodno trenera Aleksandra Džikića. On je u Las Vegasu našao vremena da se upozna sa mnom i da mi predstavi plan i program, kao i viziju za moj dalji razvoj – izjavio je Janković.

Sa druge strane, Janković je rekao da ga niko od zvaničnika iz Crvene zvezde nije kontaktirao.

– Iz Zvezde sa mnom nisu kontaktirali, osim navijači na društvenim mrežama – rekao je Janković.

Slede dani raspleta…

0
0

16 Komentara

  1. Stvari su vrlo jednostavne, momak moze da bira ili ce da igra za jednog stabilnog Euroligasa ili za jednog prosecnog ucesnika Cipiripi-Kras Expres Benko kupa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako bude gledao samo ovu sezonu, onda treba da ide u FMP 2, jer ce igrati Evro ligu, pa na kraju da proba da se vrati u NBA ili u neki jaci evropski klub. Ali ako planira ostajanje na duzi rok, ne verujem da ce u FMP 2, jer njima je ovo izlazna godina u Evro ligi i ko zna kada ce je opet igrati. Para sa Kosova je sve manje, pudla je pred opasnim krivicnim postupkom, tako da ce se sve svesti na dobru volju kancelara. Osim toga, dovoljno govori sastav sa kojim su usli u sezonu, Simonovic, Lazic, Bjelica, Dzenkins… od njih moze da nauci kako da ukrade pehar ako izgubi neko finale, sto se tice kosarke, jako tanko.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mora da gleda samo ovu sezonu,već svaku narednu u kojoj bi bio član Zvezde jer će ona vladati još dosta dugo na ovim prostorima,minimum dve decenije.Da je hteo doći malo ranije kod vas,naučio bi kako da trpi davljenje,psovanje i ponižavanje od velikog demagoga a sada ni Šarić ne daje kintu od droge,tako da za kikiriki sigurno neće doći.Bolje da ode i negde u Evropi nego kod vas,kluba kriminogene prošlosti.

      0
      0
      Odgovori
  3. Samo ako nam treba takav profil zna se da ce covek u instituciju jedinu da dodje.Ako ode u ovaj nebitni klub zna mu se nazadak u karijeri veliki…Zna se ko igra EL!

    0
    0
    Odgovori
    • Nema potrebe da ga otima.Ako je iole malo pametan,doći će u klub gde će da napreduje,igra najjače takmičenje i osvoji 3 pehara na kraju sezone.Ako bude hteo da stagnira,igra trećeligaško evropsko takmičenje i ništa da ne osvoji,doći će kod franjevaca i sam sebi skočiti u stomak.

      0
      0
      Odgovori
      • Da napreduje to sigurno nece pored Covi ups Radonjica a potencijalni pehari ako ih bude bilo ce u Fmp tako da mu ni to nece koristiti…njemu ce minutaza i rad sa vrsnim trenerima doneti uspeh.

        0
        0
        Odgovori
    • Pod uslovom da ima istine u ovome i da decko namerava doci u Srbiju, sta mislis da ce izabrati? Partizan koji igra u kupu Lilijane Ronketi ili Zvezdu koja igra EL?? Covek igra kosarku za pare, karijera sportiste traje max do 35-36 godine. Covek mora odabrati ono sto je najbolje za njegovu karijeru.

      0
      0
      Odgovori
  4. Hah…Zna se gde ce Jakovic da dodje.Valjda je on pametniji od onog malog Petra.E sad da vas vidimo.“Kao ne treba vam“…Kome ne treba ovakav igrac…

    0
    0
    Odgovori
    • A gde ce da dodje?Ako je pametan kao sto kazes onda ce momak doci u Zvezdu i igrati Evroligu koja je atraktivnija nego ikad,nece sigurno igrati kosarkaski INTER TOTO KUP i napredovati u karijeri!!!A to ne treba nam ovaj igrac,i slicne price kako ne valja cete na kraju pricati vi kao sto ste pricali i za Rakicevica mucenici!!!Mada ja bih ovog lika prepustio vama i doveo duplo skupljeg centra da sam na Covicevom mestu,cisto da vam jos malo pokidam zivce!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. Poslednji put upozoravam Mozzart sport da ne pise gluposti.Nije Zvezda otal nikog pa ni rakicevica zna se dobro ko je otimao kosarkase po Srbiji i kome a i kada.Pod dva Jankovic nam nije potreban jer on ne donosi ama bas nista sto je zvezdi potrebno.Prema tome za 2 kofe ljubavi i 3 kg semenki idi u Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Posto vidim da si vrsan strucnjak za kofe i semenke drz se ti renta navijacevu toga, ja ti sad kao sto ti pretis lepo kazem da se malo raspitas kako je nastao taj tvoj fmp pre nego sto ste poceli da navijate za njega…raspitaj se dok je Cz pocela da tone ko je mazno Jestratijevica, odakle su dosli Teodosic, Milojevic, Askrabic, Bogdanovic i drugi…eto svi oni zaaarko zeleli da prdju u neki tamo Fmp, raspitaj se koliko je filijala imao po Srbiji, ko je ugasio Borac iz Cacka, Radnicki Kg, ko je pravio tako uspesno mladje selekcije pa je OTEO od novobeogradskog kk Sampiona celu generaciju 80/81 godiste sto im bi trener Dragosavac prodani a iz te generacije zaigrao za prvi ti Pistoljevic itd, itd…e moj decko zagrebi malo dublje pa ces jos mnogo toga otkriti a ja ti sa 10-ogodisnjim iskustvom u mladjim kategorijama mogu kad god hoces dokazati al se bojim da si toliko zabrazdio u laz i obmanu da ovo dzaba pisem.

      0
      1
      Odgovori
  6. Kakav novi slucaj ? Samo ga jedna strana kontaktirala . Citao sam te komentare da Covic reaguje i slicne ,ono on je grobar ili cigan .

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter