0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

GROBARI SU NA OVO DUGO ČEKALI: Slika košarkaša Partizana koja raduje pred start u Evropi (FOTO)

Objavljeno: 19.10.16 u 10:32

Partizan će posle dužeg vremena igrati u nekom evropskom takmičenju, a to će biti FIBA Liga šampiona u okviru koje se večeras sastaje sa Ludvisburgom.

Partizan će večeras od 20 časova igrati svoj prvi evropski meč posle pauze i izostanka iz Evrokupa zbog finansijskih problema prošle sezone. Biće to u novom takmičenju, FIBA Ligi šampiona, koja je za sada nepoznanica, ali će svakako biti izazov za crno-bele.

Njoj se raduju i navijači Partizana, koji će sasvim sigurno pratiti i ovo takmičenje, ali će do prve domaće utakmice morati da čekaju, pošto u prva dva kola Partizan ima dva teška gostovanja.

OŠTRA OSUDA: Legenda Partizan otkrila zašto već 20 godina ne ide na utakmice svog kluba

Prvo je večeras protiv Ludvigsburga, a navijače je obradovala slika sa aerodroma koju je objavio Novica Veličković na svom Tviter profilu.

Jasno je da zajedništvo i dobar duh ne napušta tim Aleksandra Džikića i da bez obzira na umor i bolesti pojedinih igrača, atmosfera je na izuzetnom nivou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter