4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UZALUD VAM TRUD, SVIRAČI: Pustili himnu Evrolige, stigla zaglušujuća buka sa tribina „Pionira“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.16 u 22:11

Opšti utisak je kada neka ekipa gostuje Zvezdi u Evroligi, je da je buka neverovatna i da su navijači među najglasnijima u Evropi.

To su iskusile sudije, kao i igrači Draušafake, za vreme intoniranje himne Evrolige.

ŽESTOKA REAKCIJA: Delije poslale poruku “izdajniku” Nenadu Golijaninu (FOTO)

Kako je krenula s razglasa, tako su „delije“ proizvele toliku buku, da se u jednom momentu glavni sudija meča, Peres Peres, okrenuo ka zapisničkom stolu, jer nije bio siguran da li je pesma intonirana do kraja.

0
0

4 Komentara

  1. Da da, a gde ste vi od nas u navijanju nas grobara??? hahaha smesnooo evo cepam se po savovima 😀 Gde ste vi bili kad smo mi probijali zvucni zid u pioniru??

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim da cgn mediji forsiraju papazjaniju o „utisavanju“himne Evrolige,valjda iz razloga da se pokaze snaga navijanja stali drugo….? A,dragi moji , to je primitivizam svoje vrste. Himnu Evrolige treba lepo saslusati jer je to deo svecanosti a ne praviti buku,odnosno bruku. Sto se tice igre, nista posebno, klub koji je zalutao u to takmicenje inace redovno gubi utakmice u tom takmicenju ,narocito u poslednjim trenucima meca. A to je odlika malih klubova. Doduse, ni protivnik vam nije neko ime. Zivim za mec sa vama da vam avucemo duboki drenovi.
    Dzaba vam orkesracije navijanja i glupacku uzvici „Zvezdo ti to mozes“! Mrtva kobila ne prdi,valjda vam je jasno. Isto vazi i za cigansko glasilo mozzartsport ,u koji navijaci Partizana vise ne ulaze! Lajite slobodno dok ne osetite ,ali bice kasno. Mvj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter