3
Košarka

FOTO: STRASPORT

ŽESTOKA REAKCIJA: Delije poslale poruku „izdajniku“ Nenadu Golijaninu (FOTO)

Objavljeno: 13.10.16 u 21:37

Zvanični stav vlade Srbije je da nikada neće priznati Kosovo i toga se svi njeni predstavnici drže u svojim izjavama, ali na sportskom planu Srbija gubi svaki dan.

Posle fudbala, košarke, rukometa i još mnogo sportova, od juče je kosovski odbojkaški savez primljen u međunarodnu organizaciju.

ODBOJKA: Golijanin podnosi ostavku, Gajić novi predsednik OSS?

Ono što je glavni problem je što je Srbija na zasedanju FIVB imala predstavnika, Nenada Golijanina, koji je bio uzdržan u glasanju da li Kosovo treba primiti u tu organizaciju.

POKUŠAJ ‘OPRAVDANJA’: Zašto je Srbija bila uzdržana na prijemu Kosova u FIVB?

Usledila je nimalo lepa poruka Delija!

 

0
0

3 Komentara

  1. A takođe se vlada Srbije obavezala.? Da neće ometati prijem tkz države Kosovo.? U međunardne organizacije. Koje dao nalog Srbima.? Da budu poslanici ida Srbin bude podpredsednik u tačijevoj vladi. To jest tačijev zamenik. Napadate čoveka ni krivog ni dužnog. Toje sve viša politika uredila. Kao nepriznajemo tkz držau Kosovo. A šaljemo Srbe da budu deo vlade i parlamenta.?! Kao da neznte ko o svemu odlučuje u Srbiji.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Braćo delije, Braćo SRBI. ujedinimo se protiv fašista i pokažimo i dokažimo im jednom i zauvek KOSOVO I METOHIJA SU SRBIJA, pokažimo i dokažimo domaćim izdajnicima koji za šaku dolara prodaju svoju zemlju, svoj narod, svoje dostojanstvo da smo mi ipak SRBIJA naravo cela sa KOSOVOM I METOHIJOM a njihovu izdaju neka plate svojom nemoralnom čašću jer njima nema mesta medju SRBIMA I U SRBIJI neka idu kod svojih plaćenika. ŽIVELA SRBIJA, SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA.——-DOLE DOMAĆI IZDAJNICI I FAŠISTI, SRBIJA,SRBIJA,SRBIJA——————

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter