0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LUKA MITROVIĆ ZA EVROLIGU: Zvezda neće biti topovska hrana, to smo dokzali prošle godine! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.16 u 11:32

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović odgovarao je za Evroliga TV na nekoliko kratkih pitanja, a evo šta je rekao o novoj sezoni koja je pred crveno-belima.

Prvo pitanje se odnosilo na veliki prošlosezonski uspeh kada je srpski šampion uspeo da se izbori za plej-of Evrolige.

– To je bio sjajan rezultat. Prvi put u istoriji naš klub je ušao u plej-of Evrolige. Bio je sjajan osećaj biti na terenu, uživali smo u atmosferi i navijanju – počeo je priču Luka Mitrović.

Novinare Evrolige je zanimalo kakva su očekivanja Luke Mitrovića u novoj sezoni i koji su dometi Crvene zvezde.

ZVEZDA I PARTIZAN BI MOGLI DA OTPOČNU TRKU: Talentovani plejmejker slobodan igrač, ko će pre do njega?

– Dosta igrača iz prošle sezone je ostao u timu. Godinu dana smo stariji, imamo godinu dana više iskustva, spremniju smo za sve što dolazi, ali biće teško, sada igrate protiv svih rivala, najvećih timova Evrope.

Jedno od pitanja se odnosilo i na promenu sistema takmičenja na šta je Mitrović odgovorio da saigrače i njega čeka ludilo.

– Biće atraktivnije za sve one koji vole košarku, ali teže za nas igrače. Čeka nas „ludilo“, po dva meča nedeljno, to neće biti lako, ali će biti divno iskustvo za nas i veliki izazov.

ABA LIGA FANTAZI: Ko su najtraženiji igrači, tu su dva Zvezdaša i jedan Partizanovac, ali vodi…(FOTO)

Na pitanje koji su ciljevi Crvene zvezde ove sezone, Mitrović je odogvorio iskreno.

– Teško pitanje. Ulaskom u plej-of prošle sezone pokazali smo da nismo topovska hrana. Biće teško taj rezultat ponoviti, sada igramo protiv svih rivala, najjačih timova Evrope. Prethodnih sezona smo stekli ime u Evroligi i to želimo da dokažemo ove godine – zaključio je Mitrović.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter