3
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA FANTAZI: Ko su najtraženiji igrači, tu su dva Zvezdaša i jedan Partizanovac, ali vodi…(FOTO)

Objavljeno: 26.09.16 u 19:09

ABA liga startuje u petak, a prvi put u istoriji regionalne lige napravljen je Fantazi u kome ljubitelji košarke mogu da naprave svoj tim i da se takmiče sa drugim igračima.

Po uzoru na NBA i Evroligu ove godine je organizovan Fantazi i u ABA JTD lige. Registracija je na sajtu ABA JTD lige, a svakom igraču je omogućeno 350 poena da kupi deset igrača. Posle svakog kola gleda se učinak izabranih košarkaša, a nagrade se dele posle svakog kola, regularnog dela sezone i kraja prvenstva.

Veliki broj igrača se već prijavio (4473 prijavljenih), a evo i koji su to najtraženiji igrači. Na petom mestu je talentovani bek Crvene zvezde Marko Gudurić. Četvrti je Alfa Kaba iz Mega Leksa, treći Vanja Marinković iz Partizana, a drugi kapiten Crvene zvezde Luka Mitorvić. Prvo mesto pripalo je Radetu Zagorcu iz Mega Leksa. Jasno je da igrači iz srpskih timova imaju primat, a najponosniji na taj podatak je srpski menadžer Miško Ražnatović.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter