3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SE RAT SAOPŠTENJIMA: Partizanov duhovit odgovor Čoviću

Objavljeno: 22.09.16 u 12:39

Nije bilo potrebno mnogo vremena crno-belima da odgovore Nebojši Čoviću na optužbe da je novac sa Kosova i Metohije završio u taboru crno-belih.

Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, ujedno i kandidat za predsednika FK Partizan, rekao je da ne zna odakle Čoviću ta informacija:

– Zaista ne znam odakle Čoviću ta informacija. Apsolutno ne mogu da povežem te stvari i kako je Partizanu stizao novac sa Kosova. Prvi put to čujem. Neka nam gospodin Čović kaže konkretno, jer ovako sve izgleda kao naučna fantastika.Verujte mi baš sam bio zbunjen kada sam čuo tu informaciju, rekao je Vučelić za Kurir.

ODGOVOR VUJOŠEVIĆA: Čović govori neistine!

Potom je pozvao Čovića da iznese više detalja i da kaže konkretno ko, kad i gde je to uradio:

– Neka kaže ko, kako, odakle, gde i u kom periodu se to dešavalo. On je bio koordinator za Kosovo, pa bi trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan. Ovako, iznositi paušalne podatke, bez dokaza, priznaćete, nije ozbiljno. Stvarno ne znam koji je njegov motiv da tako nešto izjavi, zaključio je Vučelić.

Direktor KK Partizan Dragan Todorić je odbio da prokomentariše bilo šta za „Blic“, rekavši da „Nema komentar“.

Verovatno nas očekuje nastavak prepiske dva kluba u najskorijoj budućnosti…

ČOVIĆ OTVORIO ‘PANDORINU KUTIJU’: Ozbiljna optužba na račun Partizana!

 

0
0

3 Komentara

  1. Čović da bi spasao sebe, jer mu preti dugogodišnja zatvorska kazna optužuje sve oko sebe. Bolje da se pozabavi sopstvenom odbranom. Indikativno je da se u rukovodstvu Zvezde nalaze ljudi kao Čović, Terzić koji se nalaze u velikim problemima zbog finansijskih malverzacija. A glavna meta takvim ljudima je Partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. A Toša, naravno, nema komentar. Ništa drugo nisam ni očekivala od njega i hotelijera, Vučićevih poltroni…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter