30
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ OTVORIO ‘PANDORINU KUTIJU’: Ozbiljna optužba na račun Partizana!

Objavljeno: 20.09.16 u 14:42

Tokom promocije novog sponzora Crvene zvezde, lanca kladionica „LuckyBet“, Nebojša Čović je, rekao nešto što će sigurno izazvati brojne polemike.

Čović je prvo pojasnio šta se dešava:

– Vrše pritisak na vladu Srbije i premijera. On nam je mnogo pomogao, ne krije da je Zvezdaš, ali više su oni dobili, rekao je Čović.

Potom je istakao nešto što će, sigurno, biti predmet brojnih rasprava:

– Kažu da smo mi pokrali pare sa Kosova, a one su zapravo otišle u Partizan. Ne sve u KK, ali u drugi da. Mi smo i prošle godine dobili mnogo manje od Partizana. Recimo, oni su od grada dobijali po 500-700.000 evra kad su igrali Evroligu, mi 150.000.

Potom je crno-bele optužio za saplitanje:

– Postoje zapisnici sa UO Jadranske lige, gde smo mi rekli da ćemo odustati od takmičenja ako Partizan bude suspendovan zbog Evrokupa. Oni su obećali u januaru da će igrati Evrokup, potom su jurili predsednika KSS, a Miroslav Berić je obećao to Bartomeuu kad je bio u poseti KSS.

Prvi čovek Zvezde veruje da se iza svega krije zla namera ljudi iz Partizana:

– Verujemo da je to bio trik da se Zvezda saplete na putu ka „A“ licenci Evrolige. Možda smo paranoični, a možda prosto bolje čitamo, pa nas zato ne vole. Ja im, kao predsednik Zvezde, kažem da igraju Evrokup, pa makar ih suspendovali.

Čović je za kraj rekao šta nikada neće poželeti:

– Neću se zalagati da oni nestanu, jer ako oni nestanu nemamo konkurenta. Ali mi nemamo raširenu mrežu gepekovanja, bambusanja i prebijanaj sudija, kao ni kumovske veze sa njima.

 

 

 

 

0
0

30 Komentara

  1. Vucic je jos pre par godina dao izjavu da je partizan za 8 godina dobijo 3.5 miliona eura, znaci oko 450.000 po godini, tako da ovaj prica gluposti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pare sa Kosova su u Torrance, Los Angeles, gde je Covicev necak, Nikola Ignjatovic, kupio pre 17 godina apartmanski complex vredan nakoliko miliona US dolara (adresa poznata redakciji) na svoje ime, iako je tada imao sveg 23/24 godine, ovo znaju svi srbi u Los Angalesu, samo Srbija (A. Vucic) nista ne znaju o ovome.
    Srecan sam sto ne zivim vise u Srbiji I dok je ova banda na vlastri tamo se ne vracam ni slucajno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Alo kvazi-novinar , sta je Pandorina kutija? Mozda kako se finansira lazna zvezda, tj privatni klub sa drzavnim parama.Kako klub koji je u blokadi placa svoje igrace?Koliko je ko dobio od drzave ne pokusavaj obijasniti, ne ide limenkama u prilog. Lazite i dalje, smrdite na otpad, novinarski .

    0
    0
    Odgovori
  4. -Opasno je ono sto se desava sa vasom „politikom kluba“, JA ne razumem vase simbole, krstove okrenute naopako, lomace, vestice na vesalima, primitivan nacin razmisljanja, kao i jezik lazi, spina, klevete i osvete za vasu decenijsku bol i patnju koju vam je naneo DV, Grobari i KKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Naaaaravno da vas namerno saplicemo na putu ka dobijanju A licence, ipak ispunjavate sve zahteve, brojna publika (kasperi Zeleznik), sala sa preko 10000 mesta, stabilan budzet od 7+ miliona (doduse politicki koji svakog trena padom picoustog moze da nestane ali bitno da zadovoljava 7+ milke zahtev)… HAHAHAHAAAA!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Dok je KKP dobijao zasluzenu pomoc kao Drzavni KK, u isto vreme je KKcz bila ugasena, a PRIVATNI FMP KK je dobijao pomoc od te iste Drzave i ucestvovao si DIREKTNO u kriminalnom aktu zbog toga, FMP iako nista vredno nije osvojio i postigao ima 3 trenazne hale ( od kojih para..) i u nedostatku svojih navijaca i brenda IZNAJMLJUJE TUDJE i „KUPUJE“ GRB I IME DRUGOG CRVENOG KLUBA, dok KKP i dalje ne dobija OBECANU I ZASLUZENU TRENAZNU HALU..??!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Jadničak, terapija mu ne pomaže. Znam samo jedno, Vujoševića su ućutkivali, a ovoga puštaju da laje…sve je jasno k’o dan…

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovaj lik je puko s mozgom.Njega bre boli sto Partizan nije ugasen jer je svestan da ovaj Partizan bidi njegovu evropsku Zvezdu….Ne bih ulazio odakle njemu pare da Zvezdu iz tolike bule vrati na + konto na racunu i pokupuje silne igrace a zna ae da nisu imali ni centa u klubu.
    Ma sigurno je radio aladin svoj deo posla….Cuti bre i pazi se krece prvenstvo a sa njim i pornic tako da Zvezdo …….

    0
    0
    Odgovori
    • Nema tu para za ZVezdu, on je Zvezdu ugasio i iznajmio navijace da navijaju za FMP pod novim imenom.KK CZ je clan SD CZ , ovo sto Covic vodi nije CZ niti je clan SD .

      0
      0
      Odgovori
  9. Верујте ми као старом звездашу мени је мучно када видим ово лице на слици, а још ми је мучније да о њему било шта коментаришем . све док наш спорт буде у канџама оваквих криминалаца нема нама као нацији спаса и нашој држави. Да је среће, правде и правне државе овај би одавно садио кромпир на некој економији у неком КП-дому. Нико из ове наше власти да га пита како и на који начин се обогатио, па ја који се бавим пољопривредом, сматрам да се лик обогатио тако што је брао вишње у Мерошини,чувену Облачинску вишњу, код тамошњих сељака.Све криминалце треба сместити у *апс*небитно да ли су из Звезде , Партизана и других клубова, иначе нема нам спаса.Што се овог лика тиче , сама фаца , његов изглед и његове орловске очи о њему говоре све, поготово када је поштење и криминал у питању. Поздрав са Српског КОСОВА и МЕТОХИЈЕ

    0
    0
    Odgovori
  10. Telekom uplatio Zvezdi:
    2014 – 229.000.000 dinara
    2015 – 317.000.000 dinara
    2016 – 86.100.000 dinara u prva tri meseca.

    Sabicu, trazi od Telekoma da ti kao povereniku dostave sve uplate Zvezde i Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  11. Iz dana u dan imamo dokaz da je KK Partizan na pravom putu. Svaki put kada pudla zalaje, znamo da je panika sve veca, a frustracija ide do krajnjih granica. Nadam se da niko iz KK Partizan ni ovaj ut nece odgovarati saopstenjem, jer ova indivudua to i zeli, svadje, afere, muljanja, su njegov metod rada. Mi mozemo da odgovorimo na taj nacin sto bi ovih dana potpisali ugovore Vajt i Pavlovic, a to bi verovatno izazvalo nova saopstenja i izjave za narodne mase, pa nemojte da se iznenadite u tom slucaju ako saznate da je Partizan odgovoran za to sto je Golden Stejt oborio rekord u NBA ligi, a na kraju nije osvojio titulu. Da pravosudje u ovoj drzavi radi i da nije privatna firma, na sam pomen Kosova i Metohije, ovoj individui bi se dizala kosa na glavi od straha, a ne bi se jos i sam hvatao te teme.

    0
    0
    Odgovori
  12. E Čoviću, kada ti kažeš mora da je istina. A mi da smo pravna država ti ne da ne bi mogao da pričaš, nego bi u zatvoru provodio dane…. Ali nismo pa ti laj…..

    0
    0
    Odgovori
  13. Tako je Covicu…ZLO treba unistiti, dosta su krali i otimali i opet im nije dosta….Zvezda im je trn najveci…seme im jebem glodarsko. Zivela Zvezda.

    0
    0
    Odgovori
  14. Koliko premijerov brat sipa para u fmp toliko 5 drzavnih sponsora ne pokrije, a odakle bratu ako ne od drzav , mrznjom prema instituciji se najlakse sticu poeni fmpovih navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  15. Ovaj lik je Akademik za spinovanje i izvrtanje…Najtuznije ce biti sto ce gomila da se primi i eto narednih decenija NOVE istine, saznanja, proverenih informacija…e tugo nasa, ko se sve upleo u sport i ko ga vodi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter