7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DILEMA: Gde će Partizan igrati ABA ligu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ ili ‘Ranko Žeravica’? (ANKETA)

Objavljeno: 22.09.16 u 20:10

Partizan je protiv Antverpena odigrao prijateljsku utakmicu u dvorani „Ranko Žeravica“ pred 4.000 Grobara što je pokrenulo veoma važno navijačko pitanje.

A, ono glasi hoće li Partizan kao domaćin igrati na Novom Beogradu ili preko Brankovog mosta u blizini „Pančevca“? Naime, crno-beli su sve do 1991. godine bili domaćini u nekadašnjoj Hali sportova, a sada dvorani „Ranko Žeravica“ . Za to mesto klub, ali i navijače vežu lepe uspomene o čemu svedoči i kultna pesma.

TO MOGU SAMO GROBARI: Belgijanci u čudu, navijači Partizana udarna vest (VIDEO)

Partizan se ovog leta ponovo vratio na Novi Beograd. Zbog manje cene zakupa od Pionira četa Aleksandra Džikića je kompletne pripreme odradila u dvorani „Ranko Žeravica“. Tu su odigrane i prijateljske utakmice, a o atmosferi protiv Antverpena još se priča. Zbog toga je uprava kluba u dilemi da li da ABA ligu igra pred 4.000 gledalaca na Nonom Beogradu, a da FIBA Ligu šampiona igra u „hramu košarke“, nekadašnjem Pioniru, a sada hali „Aleksandar Nikolić“.

Ipak, Pionir je realnija opcija za sve utakmice, dok bi „Ranko Žeravica“ mogla da bude „B“ varijanta. HotSport je odlučio da pomogne KK Partizanu i u anketi pita Grobare za mišljen je gde bi bilo bolje da njihov voljeni klub igra utakmice ABA JTD lige i kasnije domaćeg prvenstva.

VESTI SA JADRANA: Velika pobeda Zvezde i Nebojše Čovića…

Gde biste voleli da Partizan kao domaćin igra utakmice ABA lige i Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

7 Komentara

  1. HALA SPORTOVA TAMO JE PRAVA GROBARSKA ATMOSFERA. PIONIR JE BIO I OSTAĆE NAŠA NEOSVOJIVA TVRDJAVA ,A CIGANI NEK IDU GDE HOĆE NJIHOVA STVAR POTPUNO NEBITNO.

    0
    0
    Odgovori
  2. @ona se budi Probudi se…mi igramo EL u Areni, Pionir samo kad je zauzeta, a vi nas ne zanimate, igrajte na livadi sto se mene tice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tačno sam znala da igranje ovih mečeva u Hali Sportova, pod geslom da se Partizan vraća tamo gde je sve počelo, je zapravo mazanje očiju kako bi se Partizan prisilno iselio iz svog Doma – Pionira, a na silu nametnuo Pionir kao Dom klubu koji ne postoji i time da se veštački stvori ambijent da je FMP jednako Pionir, iako nemaju tradiciju nikakvu u njemu, dok Partizan vežu mnoge uspomene za Pionir i ta atmosvera Pionira koja je poznata širom Evrope je poznata zahvaljujući Partizanu i Grobarima, a ne njima koji bi te zasluge da prisvoje. Volimo Halu, slavne nas godine vežu za nju, ali, Pionir je Partizan i Partizan je Pionir.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko je redovan zna, čak i prošle sezone koja je do pred sam kraj izgledala kao borba za opstanak na Jadranka, poseta je bila preko 5 000 na većini utakmica, dakle Pionir. Grobari su sto se tiče košarkaškog znanja i vernosti klubu najozbiljniji u Evropi. A i mislim da će kontinuitet igranja u istoj hali osim kada je ona zauzeta doneti bolje rezultate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter