4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VESTI SA JADRANA: Velika pobeda Zvezde i Nebojše Čovića…

Objavljeno: 21.09.16 u 19:40

Danas je u Zagrebu održana Skupština ABA JTD lige na kojoj je doneta jedna veoma važna odluka kojoj su se najviše obradovali u Crvenoj zvezdi.

Nesuglasica u regionalnoj ligi između klubova ima, ipak pobeđuje zajednički interes, a to je da se ABA liga igra. Zbog toga su danas donesene neke važne odluke pred start prvenstva, a najvažnija se tiče suđenja. Naime, Crvena zvezda je dobila bitku, te je danas na predlog Krešimira Novosela sa mesta komesara za suđenje smenjen Aleš Kamnikar i postavljen jedan od najboljih slovenačkih sudija svih vremena Iztko Rems.

STRAŠAN POSAO ZVEZDE: Višegodišnji ugovor za supertalentovanog igrača

Rems je bio aktivan do 2008. godine, a kada se penzionsao dobio je „zlatnu pištaljku“, jedno od najvećih priznanja koje može da dobije košarkaški sudija, a obavljao je i funkciju generalnog sekretara Košarkaškog saveza Slovenije od 1995. do 2014. godine.

Takođe, skinut je i „sudijski ključ“, te će tako srpske sudije, ali i hrvatske, crnogorske, bosanske i makedonske sudije moći da sude klubovima iz svojih zemalja. Usvojen je i finansijski plan…

ĐILAS U CRVENOJ ZVEZDI? Čović sprema pravi zemljotres!

0
0

4 Komentara

  1. Ganci, vi imam utisak niste ni svesni nase snage. Istina je da nam treba jedan teski centar ,visine preko 210-212cm i nadam se da ce Pek da to regulise za mesec dana. Ove godine ste znatno slabiji od prosle a mi mnogo jaci, pa prosudite sami sta vas ceka. Ima nesto sto mi lici klala se dva a treci,pa i cetvrti se okoristi.Naime, cedevita i Buducnost su se strasno pojacali i bice „klanja“. Bilo bi mi drago da Raznat pojaca i Megicu kako bi se u trolistu mogli klati sa izuzetno jakim i ambicioznim rivalima.
    Partizan ove godine je nesto sasvim drugo u odnosu na proslu,ali kazem, trebamo teskog centra,no ni vi ga nemate,ali cdvita i. Uducnost su zaista izuzetno popunjeni.
    Nama ce biti mnogo lakse sa vama nego sa ova dva rivala,a cilj su prva dva mesta ,odnosno F4.

    0
    0
    Odgovori
    • Misliš da će te ponoviti taj rezultat?Prethodne sezone ste spletom čudnih okolnosti na kraju uspeli da budete peti,mada ste tri kola pre kraja bili u zoni ispadanja.Sada ste malo jači i mislim da ste favoriti za to 5.mesto jer su prva 4 ionako rezervisana za kvalitetnije ekipe.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter