12
Evrokup

FMP: Prošla je era u kojoj je jedan klub gospodario srpskom košarkom

Objavljeno: 15.09.16 u 14:46

Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je je danas da trpi velike pritiske da ne igra u Evrokupu, a sve, kako navode, zbog propusta drugog kluba.

– Pošto smo rešeni da igramo Evrokup, a dovedeni smo u neugodu situaciju u kojoj ćemo, šta god da konačno odlučimo, biti na gubitku, smatramo da imamo puno pravo da objasnimo srpskoj košarkaškoj javnosti šta se dešavalo prethodnih meseci i kako smo došli u ovu situaciju. KK FMP trpi velike pritiske da odustane od Evrokupa i pretrpi materijalne gubitke i još postane nekakav krivac za tuđe propuste, navodi se u saopštenju.

DEFINITIVNO: Prihvaćena kandidatura FMP-a

IZ FMP-a ističu da su čekali odgovor KSS u kom smislu ugrožavaju interes srpske košarke, pošto su oni prvobitno hteli da igraju FIBA Ligu šampiona, u trenutku dok je Partizan izabrao Evrokup, ali im nije dozvoljeno, a sada kada se situacija promenila, ne mogu ni u Evrokup.

KSS SE STVARNO NE ŠALI: Posle opomene – suspenzija! FMP u ogromnom problemu!

– Zato sada neka neki drugi objasne naša saznanja, a javnost, ne i lažni ideolozi i kolumnisti, koji se tako brinu za srpsku košarku i lažu javnost, shvate da smo u 2016. godini i da srpska košarka nije više u eri u kojoj smo imali jedan klub koji se pitao za sve i zbog čijih odluka su svi ispaštali, zaključuju iz FMP-a.

0
0

12 Komentara

  1. Sad srpskom košarkom vlada jedan čovek.? Koji kontroliše 2 kluba mutanta Fmpcz. I kako to može da bude regularno.? Znači filijala bi morala u Srprku ligu. E sad ko je kome filijala to se nezna. Dal je fmp ili cz mali kalemegdan. Zašto se o ovome ćuti nije mi jasno.?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba biti posten i u ovoj situaciji razumeti Covica. Nije sve ispalo kako je isplanirao, uzalud sve mahinacije, uzalud prelazak u 22. stranku u zivotu, uzalud spinovanja, trcanja u ULEB, postavljanja svojih poslusnika u KSS, kaznjavanja Partizana i njegovog trenera… Kada podvuce crtu, sa mutant klubom je osvojio dve Jadranske lige, dve titule i sta sada? Opet se pojavljuje taj dosadni Partizan, pravi bolji tim od njega, jer u Srbiji su provalili o kakvoj licnosti je rec, pa mladi kosarkasi ne zele da dodju, nego pre ostaju i u Megi nego da budu Cokijevi robovi. Zato ja razumem i saopstenja i frustriranost i mislim da coveku treba da priskoce u pomoc strucnjaci iz odgovarajuce oblasti, kosarka ovde treba da bude u drugom planu. I ne treba se ljutiti na ovolika saopstenja, mozda je to deo prepisane terapije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koja je ovo nakaradna drzava!? Jos nije izmisljena rec kojom bi se ovo moglo opisati!!! ONI kukaju na neku „nepravdu“ koja je njima nanesena!? ONI traze neko postenje!? Pa da je te pravde i tog postenja taj vlasnik tih klubova bi lajao katanac a klubovi bi mu bili ugaseni i zaplenjena imovina! On je od Milosevica do danasnjeg dana svakoj vlasti duboko u unutrasnjim organima, ON je opljackao narod sa Kosova za svoju licnu korist, ON je dobio fabriku od Slobodana, ON jepoceo unistenje srpske kosarke od cuvenog NASILNOG uvlacenja srpskih klubova u regionalnu ligu (u kojoj je posle prodavao lopte i radio razne marifetluke), ON sve to radi uz blagoslov njkv Secera a ovaj pruzajuci mu podrsku kupuje prostu narodnu masu za glasove i leci svoje visedecenijske komplekse! INSTITUCIJA nikad nece prodati grb, biti privatno vlasnistvo secikesa, menjati imena (vise puta)…uvek ce biti INSTITUCIJA! a ovo pasje vreme ce uskoro da prodje!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi ovako,sine.Sve sto je covek rekao za taj klub iz proslosti,sve stoji i to svi znaju da je tako bilo.Taj klub je unistavao nasu kosarku deceniju ipo,jer se sve vrtelo oko njega i za njega.Otimali su se igraci,potpisivali blanko ugovori sa njima i trenerom,gasili klubovi koji bi ih ugrozavali i na kraju oni glume zrtvu.Samo zato sto moraju sada da placaju nesto,sto svi drugi placaju oduvek.Laju kako nemaju para a dovedose vise od jednog tima,verovatno za kikiriki i semenke dolaze ti igraci.Napadas nekog da je unistio srpsku kosarku a njegova kosarkaska akademija je izbacila 70% reprezentativaca.On je jednostavno najsposobniji kosarkaski radnik na ovim prostorima a ako je nesto krao od drzave,kako kazes,neka to ispitaju organi zaduzeni za to i neka odgovara.Samo ne mesaj babe i zabe.Za kosarku je doktor.

      0
      0
      Odgovori
      • Prvo, ustani kad pricas sa mnom sine! Drugo…verujem da bi tako isto pricao da je kojim slucajem obrnuta situacija? Trece, taj klub koji ti spominjes ti je najveca nocna mora…taj klub ima ime i grb koji NIKADA nisu menjani ni prodavani i taj klub je INSTITUCIJA na svetskom nivou (ne bi ti to razumeo ni da se potrudim da ti objasnim) i taj klub se zove Partizan i uvek ce se tako zvati! A ako je tebi najveci unistitelj srpske kosarke (dokazano), najsposobniji kosarkaski „radnik“ kukala ti majka! Partizan je vladao dve decenije samo na osnovu svog rada. Ne znam koliko imas godina i koliko si upucen ali za te nepune dve decenije je ona stara zvezda (original) dobijala u 3 navrata petostruko vise para od drzave i od sponzora koje drzava prisili da ih moraju pomagati. Pocev od cuvenog „petogodisnjeg projekta evropska zvezda“, Zika pauk,onaj Sinalco, mts, NIS. Samo trenere koje je dovodila od Zmaga, preko Karija (neko je izbrojao samo 23 trenera!?) EJ!? O raznim Omar Kukovima i ostalim pre…preplacenim igracima da ti ne govorim i na kraju se ipak ugasila. Tako da…nemoj tu tuznu pricu da smo mi vladali uz bilo ciju pomoc samo da bi opravdao ovaj javasluk i marifetluke danas, ove direktne ucene od strane drzave i saveza „mora da ode Dusko da bi klub opstao“, „ako igrate evrokup nema registracije igraca“. Ovde je i slepcu jasno sve. A ti nastavi da zivis bolje u ovom svetu, jer tako rekose…svima ce biti bolje!

        0
        0
        Odgovori
        • A ko si ti “ anonimni“ da pred tobom treba da se ustaje? Prvo se predstavi, propali glodare.

          0
          0
        • Evo stojim i kucam, xexe!!! Chovek je sve u pravo shto ti je rekao, 15 godina gasite Zvezdu, i jednim delom ste uspeli!!! Upravo preko tog Zike pauka i Dula maloumnog!!! Ali evo gde smo sad, sad se vi gasite, polako ali sigurno i to samo zato sht ste pocheli da placate dazbine i gde ne moze vishe nishta na silu!!! A i vi ste imali mutaciju sa Igokeom, chini mi se, tako da o mutaciji ne mozesh nishta da nam prebacujesh jerv jer ste to vi prvi izmidlili!!! Dovidjenja

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter