9
Košarka

FOTO: STARSPORT

KSS SE STVARNO NE ŠALI: Posle opomene – suspenzija! FMP u ogromnom problemu!

Objavljeno: 05.09.16 u 00:07

‘Panterima’ iz Železnika se loše piše…

Opomena Partizanu je uspela, dok kod FMP-a nije. Tim iz Železnika se oglušio o današnje upozorenje Košarkaškog saveza Srbije zbog odluke da igra u Evrokupu i usledila je suspenzija.

Tako navodi ‘Mocartsport’ koji piše da je KSS u odsustvu Dragana Đilasa doneta odluka o suspenziji ‘pantera’, a što automatski povlači njihovo isključenje iz svih domaćih nadmetanja, kao i registraciju košarkaša dovedenih ovog leta.

NIJE SAMO ZA PARTIZAN: KSS se oglasio i oštro opomenuo FMP!

U sličnoj situaciji umalo se našao Partizan kada je bio uslovljen od strane KSS, pa je zbog toga odustao od učešća u Evrokupu, a njegovo mesto zauzeo FMP, koji je sada, izgleda, sam isekao krhku granu koja je vodila samo u jednom smeru.

KSS je ostao dosledan sebi i svojim pravilima, a videćemo šta će nam doneti dani pred nama.

Jedno je sigurno, klub iz Železnika je sada u ozbiljnom problemu…

0
0

9 Komentara

  1. Auu ljudi, kolike traume imate od Čovića, pa to je neverovatno! Pa vi njega sanjate… Pa doveli ste vise od 5 igraca, nek su sirovine (a nisu) i igraju za 50 000€ prosecno, odakle pare, iz privatnih dzepova. Ma daj, prethodnih godina se bilo na drzavnoj sisi u ekstremnim iznosima, pa se smanjilo, pa frka. Koliko ste extra igraca stvorili koji sve duguju Partizanu? Pa sto ne uloze u klub, nego ga zaobilaze? Nego se sva kuknjava svela na to ko uzima vise mleka od drzave, pa je neko simentalka, a neko nije. Čović figurira za Zvezdu i FMP, a ko figurira za Partizan, ko je taj prepoznatljiv lik kad se kaze KK Partizan koji sve vuce, nema ga… ili je mozda bolje brendirati KK Partizan kroz imena Čović i Vučić…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma covica ni briga nije za FMP… i onako zvezdu sa vucicem drzi kako on hoce a gde ce da mu igra regrutni centar ni briga ga nije..

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve je to dogovoreno,Covke je svemoguci covek,kad je mogao da navijace CZ natera da navijaju za FMP,ovaj eurokup je za njega P. Dim.

    0
    0
    Odgovori
    • A jo je tebe tako opasnog nagovorio da slusas otpad sa severa koji vam vodi raspalu tribinu?! Cutis, smrdis, i slusas….jer si ti toliko hrabar! A ovde mudrujes….misu mali

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter