17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVICA JE STIGAO: Ali, Džikić čeka još jednog tim lidera?

Objavljeno: 14.09.16 u 22:08

Do početka košarkaške sezone ostalo je još dve nedelje, a Partizan je skoro pa formirao tim za sledeću sezonu.

Poslednje u nizu pojačanja je ljubimac Grobara Novica Veličković. Snažna četvorka se vratila u tim posle par meseci pauze i potrage za inostranim angažmanom. Na kraju pobedila je ljubav prema crno-belom dresu i četa Aleksandra Džikića je dobila novog tim lidera.

NOVICA VELIČKOVIĆ ODUŠEVLJAVA: Grobari mu ovo neće zaboraviti (VIDEO)

Ipak, moglo bi da se dogodi da Partizan do početka ABA JTD lige i Lige šampiona dobije novo veliko pojačanje. Reč je o dugo čekanom Aleksandru Pavloviću. Uprava crno-belih želi iskusnog beka u svojim redovima, ali crnogorski košarkaš još uvek nije doneo odluku hoće li se vratiti u voljeni klub. Vrata su mu širom otvorena, navijači ga čekaju u Pioniru…

VESTI IZ PARTIZANA: Dve loše i jedna dobra vest za Džikića…

0
0

17 Komentara

  1. Au,to bi bilo fantasticno…Novica,Pavlovic,Birca…i kvalitet i iskustvo i borbenost i pobednicki mentalitet,grobarstvo!Dzile ce sve da skocka.Podrska!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da ostavim ponovo komentar ali sumnjam da biti objavljen,kao i sto drugi nisu bili!!!!Vi ste glasilo INSTANT KLUBA IZ ZELEZNIKA!!!!!!! NEMA VESTI A DA NEMA GMO ISTANT NAVIJACA IZ ZELEZNIKA DA NE KOMENTARISETE NASE GROBARSKE VESTI!!!!!PRVO KLUB VAM JE UGASEN!!!!TRINAEST GODINA NABIJANJA KOMPLEKSA, MUKE I BOLA!!!!!U SVOM TOM VASEM BOLU VI STE UGASEN KLUB!!!!PRICAJTE,PISITE STA HOCETE,PUDLICA VAM JE IDOL,VLAST POKROVITELJ,IDEA SPONZOR!!!!!!!!! VI STE SEKTA NAJGORA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bez Generala ne valja to nista… Mora crni pekovic da mu se javno izvini, i da ga ovi vrate makar za predsednika Sportskog drustva. A Sale i Ubica su nasa braca, i nase tesko oruzje… Ako realnim kvalitetom budemo makar do pola ciganiji, bice nalupavanja i gazenja limenki… Ali nece to da dopusti Onaj koji se retko smeje…

    0
    0
    Odgovori
    • Doci ce pecaros ako ga Lazic izvadi iz malog dzepa a za nalupavanje se pita Gudura.Bice ponovo ciscenje parketa sa franjevcima i kme,kme,kme…

      0
      0
      Odgovori
  4. Nema para a Partizan na svaka tri dana dovede po nekog, nastavlja se onaj njihov grobarskopotuljarski trend ‘svakodnevno kulati da nema novca i napadati drzavne funkcionere i firme za sponzorstva, napadati Zvezdu kako je njoj dato vise bez obzira na pravo stanje, a na keaju tutkati navijace da vicu Vucicu pederu’….JADNO

    0
    0
    Odgovori
  5. Ajde neka dodje i pecaros pa da budete favoriti za to 4.mesto i da u polufinale plej ofa dodjete mecki na rupu,da vas ponovo istambura.

    0
    0
    Odgovori
  6. Vece su sanse da Sale dodje nego Vajt, al ajd da sacekamo. U svakom slucaju ko god doso dobro doso. Sve u svemu ekipa za prva tri mesta kad je rec o ABA ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • Kakva bre prva tri mesta….ove sezone osvajamo i jadransku i srpsku i rad.koraća ligu…čiča miča gotova ciganska priča.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter