2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVICA VELIČKOVIĆ ODUŠEVLJAVA: Grobari mu ovo neće zaboraviti (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.16 u 13:55

Novica Veliičković potpisao je danas ugovor na jednu godinu sa klubom iz Humske, a njegova izjava ostaće zapamćena među navijačima Partizana.

– Svi znaju koliko ovaj klub volim i želim tu da budem, tako da je ova odluka najnormalnija što se mene tiče. Ekipa se promenila u odnosu na kraj prošle sezone, a ciljevi su uvek najviši kada igrate za Partizan. Ipak, ništa se ne obećava, jednostavno smo tu da igramo iz utakmice u utakmicu, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati ove sezone, rekao je Veličković za sajt kluba.

Ovo će mu biti druga vezana sezona u crno-belom, nakon što je prošle godine stigao iz Trabzona. Za Partizan je igrao i u periodu od 2004 – 2009, kada je otišao u Real iz Madrida.

VESTI IZ PARTIZANA: Dve loše i jedna dobra vest za Džikića…

 

0
0

2 Komentara

  1. Kao ono, mnogo volim partizan pa ajde da igram iz ljubavi… Mani se budalastina, niko nije hteo da te dovede, zato si tu. Jednostavno niko nece poluzdravog prosecnog igraca, a i taj partizan potpisuje koga stigne, cisto da ima pun roster!

    0
    0
    Odgovori
  2. Novica-LEGENDA KKP, covek koji je ucestvovao, zajedno sa DV&Co. u GASENJU crvenog kk-koji nista bitno i vredno pomena nije osvojio u svojoj „istoriji“, a PARTIZAN je ugasio i svaku nadu putnjicavima za timmm

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter