4
Košarka

FOTO: TWITTER

PRONAŠAO NOVI KLUB: Bobi Marjanović ostaje u NBA, dobija grandiozan ugovor! (FOTO)

Objavljeno: 07.07.16 u 17:05

Ceo posao potvrdio je definitivno njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Srpski gorostas konačno je rešio svoje pitanje koje ga je i odvojilo od nacionalnog tima. Sve je rešeno, Marjanović ostaje u NBA ligi i to prelazi u redove Detroit Pistonsa.

ĐORĐEVIĆ PRED ČEHE: Mnogo smo nezgodni…

Naime, klub u kom je traga ostavio Darko Miličić osvojivši šampionski prsten, ponudio je Marjanoviću ugovor na tri godine u vrednosti od 21 milion dolara, što je Bobi prihvatio i transfer je obavljen.

To je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović, kao i obično, na svom Tviter profilu.

0
0

4 Komentara

  1. Čestitke velikom čoveku Tomašu Satoranskom, koji se odazvao u Češku reprezentaciju, učestvuje na kvalifikacionom turniru u Beogradu a u isto vreme zabija i NBA ugovor.

    0
    0
    Odgovori
    • Velika je razlika. Satoranski je izasao pre dve godine na draft i ugovor mu se aktivira po zavrsetku NBA sezone, ukoliko postoji dogovor izmedju njega i NBA kluba. Bobi je ogranicen slobodan agent i morao je cekati da zvanicno pocne prelazni rok. Jeste, mogao je on uz uplaceno osiguranje igrati, ali sta da se povredi protiv recimo Portorika? Propade coveku mogucnost da se obezbedi finansijski. Mi ako nismo u stanju da se kvalifikujemo bez njega, onda ne trebamo ni da idemo u Rio. A i selektor nek ne tera mak na konac, reprezentacija je iznad svih njih.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sad moze da se opusti i da se odazove potrebama reprezentacije,ako ga sujetni ljudi jos uvek zele.Eto zasto je covek otkazao ucesce na kvalifikacionom turniru.Kad bi ovoliko novca bilo ko od nas obicnih smrtnika mogao sanjati,cak i mnogi aktivni kosarkasi.Covek nije hteo da rizikuje povredu jer mu ovakav ugovor niko nije mogao garantovati i izgubio bi citavu karijeru.Zbog ovoga se bavi sportom i sanja citav zivot,obezbedjenje nekoliko generacija potomaka.Cestitke velikom coveku Bobiju,koji je ostavrio i dosanjao san svih koji su se bavili ili se bave bilo kojim sportom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter