0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ PRED ČEHE: Nije fraza da svi igraju košarku, ali i mi smo jako nezgodni!

Objavljeno: 07.07.16 u 16:27

Selektor Đorđević najavljuje da je njegov tim svestan svojih kvaliteta, ali i postvljenog cilja ispred sebe.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da će ekipa maksimalno ući u polufinale kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju protiv Česke svesna svojih kvaliteta i postavljenog cilja.

– Ulazimo u utakmicu s velikom željom da pobedimo, sa sigurnošću i verom u svoj kvalitet. Imamo zacrtan cilj, ovo je prva utakmica od, kako svi očekujemo, sledeće dve. U stvari, jedina na koju mislimo trenutno. Imamo svoj plan rada, odmora, danas je jedan trening oporavka, ali imaćemo i jedan video sastanak pre treninga, sa informacijama vezanim za protivnika. Poštujemo svakoga, ali mi znamo našu misiju – rekao je Đorđević novinarima u Beogradu.

On se osvrnuo i na prošlogodišnji duel sa Česima na šampionatu Evrope u Francuskoj kada je Srbija pobedila u jednoj „tvrdoj“ utakmici.

– Svi su tvrdi, pogledajte Japan, Filipine, Novi Zeland… Svi danas igraju košarku, nije to fraza već činjenica. Ti Filipini su 30 minuta igrali egal sa Francuzima. Svi imaju uslove, skautinge, stručnjake, video analize, uslove za rad, talente, naturalizovane igrače, košarka se diže na svim meridijanima. Poštujemo svakoga, ono što drugi rade, ali smo mnogo neugodni kao protivnici – poručio je Đorđević.

Duel između Srbije i Ceske igra se sutra od 21 sat u Beogradskoj areni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter