24
Košarka

KUPIO IH ZA SVA VREMENA: Dejan Milojević još jednom oduševio Grobare izjavom o Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.16 u 11:52

Svoju privrženost Partizanu Dejan Milojević potvrđivao je tokom igračke, ali i sada, tokom trenerske karijere.

Zašto niste preuzeli Partizan po odlasku iz Duška Vujoševića?

– Zato što imam veliko poštovanje prema tom čoveku i to nije bio pravi način da preuzmem klupu Partizana.

Bio je kratak i jasan odgovor Dejana Milojevića pre par meseci, što je sada dodatno obrazložio u intervjuu za ‘Partizan.net’.

– Da je Dule hteo da ode na drugi način ja bih preuzeo Partizan. Iz poštovanja koje imam prema Duletu, ja nisam hteo da dođem na taj način. Nisam hteo da budem taj tip koji želi da dođe na njegovo mesto, a on ne želi da ode, iako ga faktički ne bih smenjivao ja, nego uprava. Ali, u mojoj glavi to nije bilo tako. Da su bile drugačije okolnosti u vezi sa smenjivanjem Duleta Vujoševića, ja bih verovatno bio trener Partizana. Dakle, voleo bih da jednog dana budem trener Partizana, ali to ne zavisi samo od mene.

SADA I ZVANIČNO: Grobari sa velikim nestrpljenjem čekaju 7. jul

Odgovorio je i na pitanje da li bi ikada vodio Crvenu zvezdu, čime je dodatno, po ko zna koji put ušao u srca navijača Partizana.

– Ta opcija ne postoji. Pre ne bih radio nego što bih bio trener Zvezde. Ne zato što Zvezdu ne poštujem, nego bih time srušio sve ono što sam gradio kao igrač, a nije bilo lako sagraditi taj rejting kod navijača Partizana. Dao sam srce Partizanu i navijači to znaju i zato i dan danas imaju odnos prema meni koji ja veoma cenim. Ne postoji šansa da ja to srušim odlaskom u Zvezdu, dakle nula šansi – rekao je popularni ‘Miloje’.

SLUČAJ NEMANJE BJELICE: Igra, ne igra, dolazi, ne dolazi… Đorđević objasnio kako stoje stvari

Pogledajte o čemu je sve pričao trener Mega Leksa i ovekovečeni partizanovac, Dejan Milojević.

(Izvor: youtube / MIster MVP)

0
0

24 Komentara

  1. Jel ga zvao neko u Zvezdu? A sto se njegovog idola tice, pa gica je u dva navrata vodila Zvezdu. Debelom je samo bitna kinta, to je i u Partizanu pokazao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobio je mali broj grobara,a zamrzeo ga veliki broj delija!mislim da je jadan,a između ostalog nikada nebi mogao da bude trener jedne jedinstvene,moćne Zvezde!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. E svako li se zove trenerom .. Das igracima loptu i trci i pucaj pa sta bude , a on sam nema nikakav uticaj na igru. A ovo slihtanje i vernost Vujosevicu, koji je dva puta bio u Zvezdi je tek komedija, na kakvu smo od grobara navikli.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zbog takvih likova i rivalstvo jeste takvo,najvece i najlepse u evropi.Da su svi takva gospoda ne bi bilo haosa kao sto jeste.Jednostavno,takav ambijent se ne bi stvorio.Veliko postovanje za Miloja od osvedocenog i zagrizenog Zvezdasa.

    0
    0
    Odgovori
  5. E moje balave komšije grobari . Spali ste na to da na svaku budalaštinu protiv Zvezde zabalavite. Jadni li ste do bola……
    Pa da li je neko od vas pomislio da bi se neko iz Zvezde oKrenuo za takvom veličinom kao što je Miloje iz Padinske Skele. Ne bi, verujte ne može on sa veličinama koje su bile pre njega u isti šešir, ne ide !!!
    Što nikad u karijeri nije pobedio Zvezdu kada je takva trenerska gromada?! Kao i njegov cenjeni prethodnik koji se nigde nije mogao dokazati samo kod svojih i sebi sličnih veličina kao što su crno beli, i od kakvog takvog trenera postao narikača kada su mu se izmakli sponzori…. Pomešali ste prave vrednosti i zato ne znate gde udarate,Ali ovo je tek početak možete vi i gore da prodjete. Živi bili pa videli !!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Dobar intervju,Miloje pravi Grobar do koske. To Železniku fali, nemaju legende tj. imaju Moku Slavnića ali njega su oterali ostali padaju u zaborav u odnosu na Kiću,Praju,Divca,Palju,Djordjevića,Danilovića…

    0
    0
    Odgovori
  7. Лепо је реко све. Прави професионалац и има објективан поглед на све кад је у питању наша кошарка. Свиђа ми се то што је веран Партизану и Вујошевићу. Мислим да треба остати у Меги још неко време да би се усавршио као тренер…
    Али имам само једну замерку…
    Треба да промени локал-кафић због мушица. Једна му се константно вртела око руке и чаше.

    0
    0
    Odgovori
  8. KKP ima Miloja legendu, a fmpcz cica Gurovica, loma Grobar, pa loma cetnik i GEYlijaaa, kao i Darka M., a tek sto imate FMP-legendu TEAAAA, koji „najavljuje“ povratak u FMP svake godine i tako u nedogledddd .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTI, VI STE POTOMCI BLUDNICA I OSMANLIJA, UZ TO I SIMBOL STARE YUGE-CRVENIIIIIIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. KKP ima Miloja legendu, a fmpcz cica Gurovica, loma Grobar, pa loma cetnik i GEYlijaaa .!. XXAAXXAA .!. NISMO ISTI, VI STE POTOMCI BLUDNICA I OSMANLIJA, UZ TO I SIMBOL STARE YUGE-CRVENIIIIIIIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  10. -KADA UMREM JA,
    I KADA ME NE BUDE BILO,
    MOJ PEPEO POSPITE NA JUG,
    DA ZAUVEK STOJIM SA ORTACIMA SVOJIM,
    I BODRIM SVOJ VOLJENI KLUB !!!
    MILOJE-BESMRTNA LEGENDA SVETINJE-KKP !!!

    0
    0
    Odgovori
  11. -KADA UMREM JA,
    I KADA ME NE BUDE BILO,
    MOJ PEPEO POSPITE NA JUG,
    DA ZAUVEK STOJIM SA ORTACIMA SVOJIM,
    I BODRIM SVOJ VOLJENI KLUB !!!
    MILOJE-BESMRTNA LEGENA SVETINJE-KKP !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter