12
Evrokup

FOTO: STARSPORT

SADA I ZVANIČNO: Grobari sa velikim nestrpljenjem čekaju 7. jul

Objavljeno: 23.06.16 u 10:35

Posle godinu dana pauze, Partizan se vraća na evropsku košarkašku mapu.

Posle najava predsednika Nikole Pekovića i čelnih ljudi kluba iz Humske, sada je i zvanično da će se Partizan sledeće sezone takmičiti u Evrokupu, drugom po jačini takmičenju na ‘Starom kontinentu’.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Nikad se neću izviniti Zvezdi!

Poslata je prijava na adresu Evrokupa, a kroz dve nedelje, tačnije 7. jula Partizan će dobiti i protivnike na žrebu.

Taj datum biće isčekivan sa velikim nestrpljenjem od strane crno-belih pristalica, jer će posle dve godine ponovo dobiti evropske rivale, koji su uvek bili poslastica za Grobare.

ZVEZDIN ODGOVOR: Vujošević je lik iz prošlosti

Podsetimo, po novom sistemu, u Evrokupu će učestvovati 24 ekipe u četiri grupe po šest klubova, po četiri najbolja će proći u sledeću fazu, a onda će osam ekipa kroz drugu fazu obezbediti četvrtfinale, identično kao u Evroligi.

0
0

12 Komentara

  1. Stvarno su mi svesni navijaci zvezde kada napisu cipiripi… Prvo jer im je klub star nekoliko godina, a drugo navijaci tog kluba su taj cipiripi pre neku godinu dizali u nebesa kad su izgrali f4… Nego me zanima da li ce RTS prenositi utakmice, a ne onaj usrani eurosport sa zakasnjenjem od 30-60s.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kosarkaski velikan, najpoznatiji brend Srbije-KKP, vraca se na prirodnu poziciju i decenijsko mesto u svetu Evropske kk ! Sa ili bez KKP, Evropska kosarka nije ista ! PISALI SMO ISTORIJU SRPSKE, KAO I EVROPSKE KOSARKE, SA SRECOM MOJ PARTIZANE, IGRAJ I POBEDI, ZA NAS-GROBARE, ZA SRBIJU I SVETI GRB, BOJE I LEGENDE KOJE SU PROSLE KROZ KK I KOJE ZAUVEK ZIVE !!! Ziveo Partizan i majka Srbija !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter